Gaz Çıkarma
99 görüntüleme
N
Nisa B. ..
28 Aralık 2025 16:21
Emdikten hemen sonra kusuyor bebeğim kustuktan sonra gaz çıkarmasına gerek var mı tekrar
M
Melisa B.
1 Ocak 2026 21:14
Benim bebeğim de 45 günlük o şekilde kusması vardı doktor çok beslediğimi söyledi ve 15 20 dakikanın tek beslenmeye yeteceğini söyledi bende 3 saatte bir15 20 dk emzirmeye çalışıyorum fazla geleni kusuyor sonra yine gazını çıkarıyorum kussa da kusmasa da sırtına kesinlikle masaj yapıyorum pat pat vurma ve sıvazlama şeklinde sonra geğirmesi gerekiyor her emmesinde geğirmek zorunda değil bazen dakikalarca yapıyorum yine de çıkartmıyor belki de az hava yutmuştur bilemeyiz
N
Nisa B. ..
2 Ocak 2026 01:42
Aynı şikayet benim bebeğimde de var çok besleniyor o yüzden de kusuyor sürekli biberonla ölçerek veriyorum anne sütünü de ama bazen ona rağmen kusuyor sonra da uyuyakalıyor ya da masaja rağmen gaz çıkmıyor acaba gazı var mı yok mu bilemiyorum
M
Melisa B.
6 Ocak 2026 05:49
Gaz problemi yaşamıyorsa çok problem yapmayın bence ama emmeden sonra omzunuzda dik bir şekilde biraz masajla çıkartabilirse çıkarır uyuyan bebek omuzda da uyur uymayı kafaya koyduysa çoğu pozisyonda uyuyorlar bence biraz akışına bırakmak lazım galiba zaten henüz küçükler uyku düzenleri yok :(