Gaz Ağrısından Sürekli Emme İsteği
82 görüntüleme
Ç
Çilem K.
21 Ağustos 2025 13:12
Gaz sancısı var doktora gittik damla verdi ama çok yok gaz agrısı dedi sabah 10da uyandı iki kez yarım saatlik uyku uyudu ıkınarak uyanıyor aglıyor kucagıma her aldıgımda emmek istiyor sürekli emzirme sorun mu bıraksam sabahtan akşama emecek bebeğim 3 haftalık
I
Irem
21 Ağustos 2025 13:26
bizim de 3. haftada başlamıştı şimdi üçüncü aya yaklaştık devam ediyor ama azaldı gibi biraz ben gaz yapacak şeyler yememeye dikkat ediyorum kuru fasulye nohut mercimek bulgur kış sebzeleri portakal kivi gazoz kola vs tüketmiyorum bi de malum markanın ana kucağında çok rahat ediyor pozisyondan sanırım ıkındığını fark edince ana kucağına yatırıyorum hızlıca çıkarıyor
S
Saziye G.
21 Ağustos 2025 13:44
Hayır asla emzirmeyin oda sonrasında bebişe gaz olarak dönecek. Benim bebeğim de böyleydi gazlı ve kolik damla kullanınca rahat etmiştim birde ılık su masaj yapınca baya çıkartıyodu. Arabaylada gezdirebilirsiniz öyle de rahatlıyolar

Fadile B.
21 Ağustos 2025 14:46
Bebekler emerek midelerini doldurarak bağırsaklarına baskı uygulayıp daha rahat gaz ya da kaka yapabiliyorlar O yüzden emmesini engel olmayın gaz damlası da değiştirebilirsiniz o iyi Gelmediyse Ben piyasadaki bütün gaz damlalarınız kullandım ama Zingo çok iyi geldi bize