Gaz

65 görüntüleme
N

Nur

9 Ocak 2026 20:42
30 günlük bebeğim var. Bir memeyi Yarım saat emiyor sonlara doğru uyuyor gazi da haliyle çıkamıyor. Sonrasında çok şiddetli gaz sancısı oluyor. 10 dakika da bir çıkarsam doyamadıği için ağlamaya başlıyor geri tekrar emdirmeye dönüyorum. nasıl Bi yöntem uygulamalıyim
M

Melike M.

9 Ocak 2026 20:54
Önce sağ gögsünüzü 10 dk verip gazını çıkarın.Sonra sol gögsünüzü 10 dk verip gazını çıkarın.Bende çok araştırıyordum bebeğim kolikti bir çok doktor bu şekilde yap demişti ama biz pek yapamıyorduk.Gaz sancısından kıvranmaktan çocuk ememezdi bile.Ama siz deneyebilirseniz deneyin belki işe yarar sizde.
G

Gökçe Y. ..

9 Ocak 2026 21:08
Gaz problem çok kötü. Benim kızım beş aylık hala sık olmasa da devam ediyor gaz damlası kullanıyorum. Ama ben sizin bebeğiniz kadaken her emme işi bittiktensonra uyusa bile göğsümde ya da mama yedikten sonra biraz bekleyip çok değil ama sonra kaldırıp sırtını ovalar gazını çıkartıpsonra beşiğindekoyup uyuturdum evet uyanınca uyumaz korkusu ile yapmadığım zamanlarda sizin bebeğiniz gibi bir sonraki uyanması gaz için olup iki saate uyuyamazdim
Yasemin K.

Yasemin K.

9 Ocak 2026 21:40
Maalesef uyusa da gazını çıkartmadan yatırmayacaksınız. Yok önce sağ meme, yok sonra meme vs bunlara girmeyin. Çocuk çok önsüt almaktan yine gazlanır. Uyudu diye bırakırsanız bu döngüden çıkamazsınız
Yasemin K.

Yasemin K.

9 Ocak 2026 21:41
Bebek bir memeyi yeterince uzun süre emmezse, daha çok ön süt alır. Bebeğin bir memeyi kendi bırakana kadar emmesine izin vermek. Saat tutmak yerine bebeğin isteğine göre emzirmek. Birde bunlara dikkat edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir