Fiyat Algımı Kaybettim

244 görüntüleme
H

Hatice K.

4 Eylül 2025 14:37
Ek gıdaya geçiyoruz biraz ürün araştırması yaptım malum markanın irmik 284 lira başka bir organik sertifikalı irmik 114 lira markette 16 lira 😀 kızlar bunların farkı ne illa 284 liralık irmiği almayınca zehir vermiş gibi mi oluyorum ürünler çok pahalı şaşırdım kaldım
A

Ayse G.

4 Eylül 2025 16:00
Vallahi ben de öyleyim Hatice Hanım, ne pahalı ne uygun anlayamıyorum. Ben marketten aldığım irmiği veriyorum. Organik vs bakmadım açıkçası. Aynı markanın ununu alıyorum diye aldım hem de uygun fiyatı. Bu ülkede çeşme suyunu zemzem diye paketleyip sattıklarından beri hiçbir satıcı ya da kuruma da pek güvenim kalmadı :D
N

Nida

5 Eylül 2025 06:35
Bende yeni geçtim ek gıdaya yani bize o kadar herşeyi dayatmışlar ki şuan acaba şunu almasam ne olur ki diyemiyorum. Elimizi neye atsak ateş pahası ek gıda olarakta şunu şunu aldım diye öneride bulunursanız çok sevinirim 🌸
H

Hatice Ö.

6 Eylül 2025 06:46
Benim 1 yaşında ikizlerim var bu zamana kadar hiç paketli gıdalar yedirmedim kullandığım bütün ürünler sertifikalı organik ürünler, ek gıda sürecinin başından itibaren og natural ve makarna lütfen ürünleri kullanıyorum, kendi adıma konuşmak gerekirse ben bir başkasının dayatmasi ile yada başkalarından görüp özenerek almıyorum kendim arastirarak bebeğim için hangisi daha sağlıklı ve güvenilir ise onları aldım, onlar bu dünyaya gelmeyi secmedi sonuçta onlar bizim tercihimizdi ve onlar için anne baba olarak en iyisini yapmak zorundayız en azından ben bu şekilde ilerliyorum
H

Hatice K.

6 Eylül 2025 07:44
Siz bizi yanlış anlamışsınız hanımefendi ben şuna takıldım og marka irmik 284 lira iken beyorganik 114 lira ikisi de organik sertifikalı yani ben bu aradaki fiyat farkını sordum yoksa tutup bizde ne olduğu belirsiz şeyler verelim demiyoruz ki hadi biz og marka aldık alamayan anne ne yapacak kendini bebeğine karşı yetersiz hissedecek ben buna deyinmeye çalıştım
H

Hatice K.

6 Eylül 2025 07:48
Nida hanım ben biraz araştırdım beyorganik tercih edebilirsiniz hem og markanın yarı fiyatı hem de organik sertifikalı ayrıca birçok çeşit ürünü var muhallebi karışımı sebze çorbaları falan
S

Suna K.

6 Eylül 2025 10:45
Og alacaksanız meşhur siteden değil de kendi sitesinden de bakabilirsiniz. İkisi arasında oldukça fiyat farkı vardı, kendi sitesi daha uygundu.
C

Ceren A.

8 Eylül 2025 14:22
White organic var trendyolda diğerlerine göre uygun fiyatlı ve organik sertifikalı tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir