Fışkırır Tarzda Kusma

140 görüntüleme
S

SEsra

22 Ekim 2025 20:56
Bebeğim 9aylık, bugün ilk defa fışkırır tarzda kusuyo. 10dk önce ilki şimdi de ikincisi daha hafif şekilde oldu. Napmalıyım ciddi bi durum mudur, hala bulantısı var gibi
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

22 Ekim 2025 21:06
Merhaba; enfeksiyon da olabilir bazı alerjiler de yapmış olabilir ya da bir cisim de yutmuş olabilir. O kadar fazla şey olmuş olabilir ki çok basit bir sebebi de olabilir fakat bunu doktorunuzdan duymanız çok daha iyi olur 🌸
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

22 Ekim 2025 21:08
Merhaba panik yapmadan takip edin düşme çarpma gibi bir durum yoksa Instagram sayfama bir göz atın hangi kusmada doktora başvurmanız gerekir ve beslenme konusuna https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
S

SEsra

22 Ekim 2025 21:12
Yeni verdiğim tek gıda zeytin ezmesi , akşamda az miktarda balık ve pirinçli ıspanak yedi Ama neşesi yerinde idi . Babasıyla biraz fazla hareketli oynadı . Sonrasında uyku emmesi yaptı bir kaç dakika sonrasında da kusmaya başladı . Yurtdışında yaşıyoruz acil servise gidersek 5-6 saat beklememiz gerekiyor malesef burada . İlk defa olduğu içinde neye dikkat etmem gerekli içli bilemiyorum . Şuan uyudu ama bize uyku yok bu gece .
S

SEsra

22 Ekim 2025 21:15
Ay ya yine kustu, çok panik yaptım nolur yardım
Merve Ü. .

Merve Ü. ..

22 Ekim 2025 21:29
en iyisi bi doktorun görmesi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

22 Ekim 2025 22:27
Balıktan emin miydiniz :( ne kadar bekleyeceksiniz bilemiyorum tabii ama hekim desteği alın. Buradan kimse bir tanı koyamaz :(
T

Tuğba B. ..

22 Ekim 2025 22:55
Balık bayat olabilir mi :(
S

SEsra

23 Ekim 2025 01:22
3saatten fazladır acildeyiz ve hala bi doktor baksın diye bbekliyoruz kusması durdu şükür ama burası resmen çile. Balık tazeydi zaten bizde aynısını yedik. Gün içinde ilk kez denediği tek şey zeytindi ama o da böyle yapmaz diye düşünüyorum. Bir de çok az pirinçli ıspanak yedi iki kaşık anca o kadar. Onu da tek tek yaprak yaprak ayıkladım sirkeli suda beklettimbolca yıkadım öyle pişirdim. Şimdi dehidrasyon için bi sıvı verdiler onu içirmeye çalışacakmışız doktor görene kadar, daha var vakit yani 😣 sizlere de çok çok teşekkürederim değerli cevaplarınız için 🙏🙏
G

Gamze N. T.

23 Ekim 2025 07:48
Bazen çok basit gördüğümüz şeylere bile alerjileri olabiliyor bebişlerin.bi tanıdığım bebişin avokadoya vardı mesela. Şimdi iyidir umarım bebişiniz?
S

SEsra

24 Ekim 2025 08:57
Tekrarlamadı şükür 🙏 şu an burun akıntısı var baya nezle oldu sanırım😔 çok teşekkür ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir