Ferrum Demir İlacı

123 görüntüleme
Ö

Özlem Ö.

11 Eylül 2025 16:47
Merhabalar
Doktorumuz bebeğime ferrum demir ilacı verdi ancak internette ishal yaptığına dair yorumlar okudum kullanan var mı ya da öneriniz nelerdir
D

Damla d.

11 Eylül 2025 17:54
Biz kullandık ishal yapmadı kaka rengini koyulaştırdı sadece. Demirini de güzel ve hızlı yükseltti hatta
Ö

Özlem Ö.

11 Eylül 2025 18:04
Evet kaka rengini değiştirdiğinide okumuştum teşekkür ederim 😊
M

Melike P.

11 Eylül 2025 20:32
Ne kadar sürede yükseltti acaba Damla Hanım
K

Kübra N. B. ..

12 Eylül 2025 04:30
Ferrum şurup mu yoksa damla şeklinde mi acaba. Bizim doktorumuz da Ferro sanol şurubunu verdi ama kızım içmekte zorlanıyor yarısı çöp oluyor. Acaba ferrum demir ilacı da etkili bir ilaçsa doktor ile görüşüp ferrum mu kullansak. İçmesi kolay oluyor mu ?
Ö

Özlem Ö.

12 Eylül 2025 09:05
Damla şeklinde verildi bize çay kaşığına damla sayısı kadar damlatıp veriyorum sorun olmadı henüz
H

Hilal

12 Eylül 2025 19:31
Bizde kabızlık yaptığı için 4 gün kullanıp bıraktık şu anda ocean microfer kullanıyoruz
R

Rumeysa K.

13 Eylül 2025 06:43
Biz de aşırı huysuzluk yaptığı için bıraktık
Ö

Özlem Ö.

13 Eylül 2025 11:16
Bu etkileri kaç günde gördünüz 4 günde mi benim şuan 2 gün oldu bahsettiğiniz etkiler yok
H

Hilal

14 Eylül 2025 02:46
Ben 4.gün farkettim kakasını benim uyarmamla yaptı ve çok sertti ağlayarak yaptı o yüzden bıraktım kullanmayı ama her bebekte aynı etkiyi göstermeyebilir biz zaten kabızlık sorunu yaşıyorduk önceden, düzeltilmişti bu damladan sonra tekrar kabız oldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir