Ferro Șurup
76 görüntüleme
Z
Zeynep K.
14 Ağustos 2025 14:22
9 aylik oğluma doktorumuz Ferro sanol șurup verdi ancak oğlum ilaci ictikten sonra defalarca kez kusuyor. Ilk gunler alismasi zor olabilir dendi ama ilacin degdigi çamasirlarda simsiyah bir leke oluyor ve geçmiyor. Çamasirlara bu etkiyi yapan ilaç oğlumun dișlerini de karartir mi? Kullanan var mi aramızda?

Ayşenur E. ..
14 Ağustos 2025 14:40
Hayır kullanmadım henüz ama demir ilaçları hangi formda olursa olsun, Damla veya şurup hava da ki (oksijenle) buluşunca doğal olarak tepkiye giriyorlar o yüzden kahverengi ya da siyahaşması normal yani kimyasal bir olay. Ben damla verdikten 1 dk sonra üç ya da 4 çay kaşığı su içiyorum dişlerinde leke kalmasın diye veya ağız mendili ile ağız içini temizliyorum. Zaten bu rutin oldu her ek gıda sonrası da yapıyorum bunu. Şu an altta iki diş olduğu için biraz daha rahatım üsttekiler de çıkınca doğal diş macunu ile fırçalama yapmayı düşünüyorum dr ile görüşüp onay verirse . İyi günler…
Z
Zeynep K.
14 Ağustos 2025 14:50
teșekkür ederim
N
Naz E.
14 Ağustos 2025 14:57
Bende 10 aylık oğluma kullanıyorum bu şurubu dişi yok henüz ancak kusma çok oldu her içirdiğimde kustu yeni yeni alıştı 2 aydır kullanıyorum doktora da söyledim ama damlalar yeterli değil dedi demir eksikliğimiz var
Z
Zeynep K.
14 Ağustos 2025 14:58
tesekkür ederim bize de alisacak dedi ama fazlaca kusunca endise ettim