Fazla Uyku
102 görüntüleme
G
Gizem Ö.
26 Ekim 2025 06:01
Bebeğim şu an 2,5 aylık doğduğu günden beri gece beslenmesine en fazla 2 kere kalkmıştır şimdi artık hiç kalkmıyor açlık süresi 7 saati buluyor sizce böyle devam etmesi bir sorun yaratır mı? Uyandırmalı mıyım?
C
Ceren G.
26 Ekim 2025 06:33
Benimki de öyleydi hatta bu yüzden sarılığıdevam etti iki üç hafta kadar. Ben uyandirmadim ne zaman uyanırsa o zaman emdi. Uyandirdigim zamanda emzik niyetine kullanıyordu
M
Meryem T.
26 Ekim 2025 07:02
Benim kızımda öyleydi Osman hoca eğer güzel doyuyorsa uyandırma yazdı. Zaten kilomuz yerinde sağlıklı bebekti daha sonra kendi doktorumuza sordum uyanmadığı sürece uyandırma dedi. Sekiz saat uyuduğu da oluyordu bez değişimi de yapmadım. Yani güzel doyuyor sağlıklı kilosu yerindeyse uyku düzenini bozmayın bence şuan kızım altı aylık tüm düzen bozuldu o günleri özlüyorum
M
Mine G.
26 Ekim 2025 07:03
Benim bebeğimde öyleydi geceleri 5-7 saate bi kalkıyordu. Eğer kilo alınmında sorun yok ise keyfini çıkar. Şuan 5 aylığız son iki haftadır 2 saate bir kalkıyor. En başa döndük sanki :)
C
Ceren E. Ç. ..
26 Ekim 2025 07:30
Merhaba , doktor kontrolünüzde doktorunuza da danışın bence , ben öyle yaptım. 2.5 aylıkken gece uyuyordu hep. Kontrolde kilosuna baktı doktorumuz her şey yolunda dedi. Uyandırmıyorum diye endişeliydim ama doktorum kilo alımı iyi acıkırsa uyanır dediği günden beri ben de uyandırmıyorum🥰
D
Damla B.
26 Ekim 2025 07:34
Benim kızım da o aylarda gece uyuyordu. Bazen emmeye uyanıyordu bazen uyanmıyordu. Bebeğiniz huzurluysa kilo da alıyorss uyandırmaya gerek yok bir şey olmaz 💕
A
Ayşe N. C.
26 Ekim 2025 07:35
Maşallah ❤️