Fazla Uyku

159 görüntüleme
M

Masuma H.

9 Ekim 2025 09:48
4aylik bebegin fazla uyumasinin sebebi ne ola bilir?Herhangi bir test yaptirmama gerek varmi?
B

Beray K.

9 Ekim 2025 10:03
Ne kadar fazla uyuyor acaba ? Benim bebeğim 4 aylıkken 1-12 0saat kesintisiz uyuyordu
M

Masuma H.

9 Ekim 2025 10:04
Sabahlari 8den oglen 1e kadar 2dende aksam 6ya kadar sonra 7-8arasi aksam 9-10gibi gece uykusu sabah 7ye kadar.Ben artik bir seyin oldugunu dusunuyorjm
S

Senem İ.

9 Ekim 2025 10:06
Normalde 4 aylık bebeğin uyku düzeni bozulur kucakta memede uyumak ister bıraktığınız anda uyanır uyku gerilemesi yaşar korkulcak bişey yoktur büyük ihtimalle ama doktorunuz la iletişim kursanız daha iyi
F

Fatma Ç. ..

9 Ekim 2025 10:14
Bebeğim16 günlük23 derecelik sarılık geçirdimavi ışıkverdiler1 günboyuncaşimdi9 dereceye indi ama hala çok fazla uyuyor uyandirmakta problem yaşıyoruz ve sütüm yetmediği için mama veriyorum korkudan ne yapmamgerekiyor tam olarak
Çağla

Çağla

9 Ekim 2025 10:16
Aşırı fazla uyuyor bence bir gösterin doktora normal değil
A

Ayşegül Ü.

9 Ekim 2025 10:38
Çocuk doktorunuzun değerlendirmesi gerekir, biz ne desek eksik veya yanlış olur, çünkü her çocuğun gelişimi kendine özel. Bize göre bu saatler fazla gelebilir ama doktor çocuğun gelişimini görüp normal de kabul edebilir.
A

Ayşegül Ü.

9 Ekim 2025 10:41
@Fatma Çelebi Fatma hanım, benim oğlum da 2 kere ışık tedavisi aldı, uzamış sarılık vardı. Endişenizi ve korkunuzu o kadar iyi anlıyorum ki. Yenidoğanları uyandırmak zaten zor, hele ki sarılık olunca daha da zorlaşıyor. 9 iyi bir değer bu arada. Doktorunuz sizi tekrar kontrole çağırdığında daha da düşecek, zamanla geçiyor cidden de. Uyandırmak için ben , oğlumun altını açıyordum, ayakkarını ovalıyordum, omzuna, bacaklarına dokunuyordum. Umarım bebeğiniz hemen atlatır sizin de gönlünüz ferahlar 🙏🏻🌻
F

Fatma Ç. ..

12 Ekim 2025 16:28
Allah razı olsun aminn
Gerçekten çok zor bir süreç stresli bir yapıya sahip olunca daha zorlaşıyor maalesef.Rabbim herkese şifaversininşallah
F

Fatma Ç. ..

12 Ekim 2025 16:33
Yeni bir ebeveyn olarak sizlerden süt yapıcı göğüs masajlari hakkında bilgi almak istiyorum.bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Ve sütyapan şeyler neler.Stresli bir süreçten de geçiyorum aslında kendimi üzmemeye çalışıyorum ama sütümü etkiliyor maalesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir