Erkek Bebeğin Başındaki Yükseklik

67 görüntüleme
S

Sema E.

12 Eylül 2025 18:33
Merhaba bebeğimin başında tepesinde yükselti hep vardı bugün banyo yaparken dahada şişmiş geldi bir yere vurmadı morarma yok vursa bilirdim ağlardı zaten 3.5 aylık baş çevresi bir tık küçük fonranelide küçük şekil bozukluğu olabilir mi farketmeden bir yere mi vurdu sizin bebeklerinizin tepesi nasıl
C

Cigdem K.

12 Eylül 2025 18:37
Benim kizimin da basinin tepesinde hafif bi sislik var gibi. Bas cevresi bizim de bir tik kucuk. Doktorumuz basi henuz sekillendigi icin endiseli ddgil. 4.5 aylik bebegim
S

Sema E.

12 Eylül 2025 18:39
Bizdede var o sislikte bugün artmış geldi banyo yaptırırken fark ettim bizde beyin cerrahi takipliyiz vizede birşey yok şimdilik takip dediler ama bana bugün banyo yaparken o tepesindeki şişlik büyümüş gibi geldi
C

Cigdem K.

12 Eylül 2025 18:58
Kafa olcusu sebebiyle mi beyin cerrahi takiplisiniz? Belki siz hassas daveandiginiz icin buyudu gibi algilamissinizdir. Umarim oyledir 🙏 doktorunuzla gorusun tabii geciktirmeden. Onemli bi sey yoktur ama 🙏🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir