En İyi Probiyotik Gaz Damlası

250 görüntüleme
S

Sevda

10 Ekim 2025 07:56
Arkadaşlar gerçekten kullandığınız vebebeğe çok iyi gelen hangi gaz damlasını tavsiye ediyorsunuz gerçekten bir sürü var artık şu gaz sorunu bi nebzede olsa bitsin
E

Esra ..

10 Ekim 2025 08:16
4 farklı değiştirdik ama nurse harveys colex bize iyi geldi, her bebekte farklılık gösterebilir tabi
E

Esra N. ..

10 Ekim 2025 11:12
Bigaia damladan memnunum ablam kullandı yengem kullandı şimdi ben de kullanıyorum.
S

Sevda

10 Ekim 2025 11:44
Demekki bebekten bebeğe değişiyor bende bigaia kullandım ama bir etkisi olmadı
Betül .

Betül ..

10 Ekim 2025 20:02
Bizde bebeklikte çok gaz sorunu yaşadık.En son çare gece yarısı acile gittiğimizi bilirim.Doktorun dediği; deneme yanılma yöntemi ile çocuğumuza hangisinin iyi geldiğini kendiniz bilirsiniz demişti.Çünkü x damlası başkasına iyi gelirken sana iyi gelmez belki demişti .O yüzden önerilen damlaları 1 hafta mı olur tam bilmiyorum ne zaman etki eder ama deneyerek görürsün diye ümit ediyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ekim 2025 20:12
Bebekten bebeğe değişir bu memnuniyet durumu açıkçası en iyisi diye birşey diyemiyoruz.:(
N

Neşe A.

10 Ekim 2025 23:08
Kızımın birine sab simplex adlı gaz damlasını bio gaia isimli probiyotik ile birlikte kullanıyordum ikisi rahatlatıyordu bir nebze de olsa şimdi diğer kızıma nurse harveys colex ve nbl probiyotik kullanıyorum bebeğin bünyesiyle de alakalı bir durum bence bu iki damla ve iki probiyotik kızlarımı rahatlatmaya yetmişti bebiş hangisini kabul ederse onu kullanmalısınız son zamanlarda nurse harveys damla daha popüler bildiğim kadarıyla gaz damlası daha geçici rahatlama sağlarken probiyotik bağırsak florasında uzun vadede onarım sağlıyor ikisini birlikte kullanmanızı tavsiye ederim
V

Vesile Ç. K.

11 Ekim 2025 07:27
Nurse harvey de denedim ama doktorum metsil yazmıştı nurse harveyi bitirdik bebeğimin gazına pek bi faydası olmadı ama metsile başladım bebeğime çok iyi geldi yani her damla her bebekte işe yaramıyor maalesef denemeniz lazım sürekli
R

Rozalin G.

22 Ekim 2025 08:00
Eczacı kuzenimin önerisiyle enterogis probiyotik kullandım kabızlığına çok iyi geldi
İ

İ.E.

24 Ekim 2025 02:05
Her gaz ilaci her bebege ayni etkiyi vermiyor maalesef deneye yanila buluyorsunuz. Mesela bize sab simplex hic fayda etmedi ama nurse harveys cok iyi geldi. Nurse harveysin colex surubu da iyiydi ama colex gaz ilaci degil icinde simetikon yok yani. Gaz gidermeye yardimci bitkisel takviye. Probiyotik damla olarak da forbiome minnies kulladik gayet memnunduk.
T

Tuğba Ö.

24 Ekim 2025 03:29
Sab simplex nurse harveys kullandık etki etmedi bigaia ve ocean laktaz kullanıyoruz
İ

İleyy

24 Ekim 2025 05:35
Biz şuan forbiome minnes probiyotiğini kullanıyoruz oğlumun gazına çok iyi geldi
Ş

Şeyma

24 Ekim 2025 21:44
Bende forbiome probiyotik kullanıyorum bir de zinco çok faydasını gördüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir