Emzirmeyi Sonlandirmam Lazım Yardım
89 görüntüleme
G
Gözde U. ..
21 Ekim 2025 12:10
Merhabalar.yeni öğrendigim bir rahasizligimdan dolayı emzirmeyi sonlandirmam gerekiyor.nasil yapicam nerden başlicam bilmiyorum .ilaç kullanmam gerekiyor ve bunun içinemzirmeyi kesmem gerektiğni söyledi doktorumuz .oğlumşuan 10 aylık.premature düzeltilmiş 9 buçukaylik geceleri çok fazla emiyor . gündz pek fazla aramıyor .ama ben hem üzgünüm hemde nasılbas edicem bilmiyorum .nerden başlicam onuda bilmiyorum .şuan hem diş sıkıntsi var hemde uykularimizi 2 ye düşürmye çalışıyoruz hepsi üst üsttegeldi. Benim ilaca başlamam lazım ama emzirmyi bırakmadan olmuyor

Didem T.
Uyku Danışmanı
21 Ekim 2025 13:11
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bu tarz dutumlarda kademeli azaltma ile sonlandırma bebeğin ve annenin hem duygusal hem davranışsal olarak daha kabul edilir bir halde oluyor diş sıkıntısı için doğal ağrıyı dindirecek masaj kanranfil veya hekimizimönereceği diş jeli ile bebeği rahatlatabilirsiniz uyku için uyku uyanıklık sürelerini takip edip rutinlere sadık kalabilirsiniz dilerseniz emzirme sonlandırma bireysel çalışma ile emzirmeyi birlikte planlayıp sonlandırabiliriz bunun için Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfasından bana ulaşabilirsiniz sevgiler
G
Gözde U. ..
21 Ekim 2025 13:17
Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim soruma cevap verdiğiniz için.uykularimizi 2 ye düşürdük.sabah ilk uykusu 10. Buçuk11 buçuk arası yapıyoruz.ikinci uykuyu 2 buçuk 3 arası yapıyouz