Emzirmeyi Sonlandırma

83 görüntüleme
B

Büşra S.

13 Ekim 2025 20:16
Merhaba, bebeğim 1 hafta sonra 23 aylık olacak, bir haftadır gece emzirmeyi kestim ama şu aralar gündüz sık sık istemeye başladı, memeye daha fazla bağımlı hale geldi gibi, bir ay sonra emzirmeyi tamamen sonlandırmayi düşünüyordum ama psikolojik olarak ben de dayanamiyorum, daha kısa sürede emzirmeyi bıraktırabilir miyim bebeğim bundan dolayı kötü etkilenir mi, ne yapmalıyım ?
A

Ayşe N. C.

13 Ekim 2025 21:09
Bence öyle düşünme yeterince emzirmişsin zaten gönlünü rahat tut ben kızımı 23 aylık da kestim rahatlık varmış diyeceksin rahat 1 hafta ağlıyorlar oda çok normal ama sonra inan onlara da iyi geliyor
F

Fatma �.

13 Ekim 2025 21:41
Ayşe hanım bebeğim 22 aylık memeden keseli 1 hafta oldu ve bırakaldan beri çok huysuz sinirli aksi yorumunuzu görünce aynı şeyi yaşadığınızı düşündüm geçici mi acaba🤗
A

Ayşe N. C.

14 Ekim 2025 08:15
Aynısını yaşadım ağlama krizleri gece uyanmalar vermeyince vurmalar hepsi geçici şuan çok iyi her şeyi yiyor bana bile çok iyi geldi kesmek:)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir