Emzirmeye Bırakmak
133 görüntüleme
E
Ezgi A.
21 Eylül 2025 03:37
24 aylık erkek bebek çalıştığım için gece emiyor. Ama alışkanlık yaptı gece saat başı kalkıp emmek istiyor. Bırakmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Bir tane taş olduğunu, onu memeye sürdüğün de çocuğun emmeyi bıraktığını söylüyorlar. Bunun bir sakıncası olur mu? Perişan haldeyim. Lütfen destek olur musunuz?
S
Seher Ç.
21 Eylül 2025 05:45
Bi anda kesin çok kararlı olun onlar sandığımızdan çok akıllı kendinizi korkutmayın belki zorlanırsınız ama sonunda alışacaktır benim 3 günde alıştı gözümü korkuttuğum kadar değilmiş dedim alışkanlık halüne gerçtirmişti saat başı uyanıyordu ve deliksiz uyuyo çok şükür
İ
İlayda ..
21 Eylül 2025 17:26
Merhaba ben de yeni bıraktım ancak annelerin ne yapması gerektiği hakkında bilgim yok. Süt çok birikti sağmak lazım mı ya da ilaç vs kullanılıyor mu bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirin
D
Duru K. ..
21 Eylül 2025 19:24
Süt sağımı yapmayın yaparsanız süt. yenilenir.goguste şişme ağrı olabilir ama zamanla süt çekilir

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
22 Eylül 2025 06:55
Merhaba sabır taşını kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum kademeli olarak sonlandırmanızı öneririm. Emzirme sonlandırma için isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz 05060389958