Emzirme ve Kusma

78 görüntüleme
G

Gizem A. S.

27 Ağustos 2025 23:35
Bebegim 7 günlük. Biraz iri bir bebek olarak dünyaya geldi. Kilo kaybı vs ile suan 3900 gr civarında. İlk 24 saatte hızlı kilo kaybı olunca hastanede meme artı mama ek takviyesi başlatıldı. Sezaryen doğum yaptım tabii emzirirken sütüm az geliyor. Hastane illa kaşık biberon ile mamayı verdi. Ancak eve geldigimizde bu yana her emzirmede memeyi istemiyor. Canı isteyince emiyor, emmediği an krize giriyor biz de mama vermek zorunda kalıyoruz. Bugün itibariyle ben kaşık biberonu bırakıp dr.browns antikolik biberona geçtim. Hem emzirmeye calisiyorum üstüne de biberonla mama takviyesi yapıyorum. Ancak biberona geçtiğimizden beri öğünleri gaz cikarttıktan sonra tazyikli şekilde kusuyor. Fazla geldiğinde mi yapar acaba? Yoksa başka birşey olabilir mi?
N

Nil ..

27 Ağustos 2025 23:47
Fazla geldiği için fışkırtarak kusuyordur. Benim de bebeğim öyleydi az az sık sık verdim fışkırtarak kurmuyor artık
G

Gizem A. S.

27 Ağustos 2025 23:51
Bugün başladıgımız icin cok yeniyiz tabii. Memeyi emmesi için de 5 ml verip kandırıp ardından bekletiyoruz. Son kısmı da az az vermeyi deneyeceğim. Cok teşekkürler
N

Nil ..

27 Ağustos 2025 23:56
Rica ederim sağlıkla büyüsün

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir