Emzirme ve Ekgıda

65 görüntüleme
S

Sevdegül D.

15 Eylül 2025 15:25
Benim bebeğim 10 aylık burada hem tecrübeli kişilerden hem de tecrübeli annelerden destek istiyorum şimdi bebeğimin iki dişi patladı bu süreçte ek gıda da sorunlar yaşadık emerek uyuyor şuan ek gıda süreci güzel ilerlemeye başladı ama ek gıda ve emzirme dengesi normal değil gibi geliyor emerek uyuduğu için emzirmeyi ne zaman bıraktınız yada ek gıda ile birlikte emzirmeyi nasıl yönettiniz
E

Es

15 Eylül 2025 21:11
Merhaba, benim bebeğim de 9,5 aylık. Biz de benzer bir dönemden geçiyoruz. Ek gıda yavaşladı emzirme sıklığı hep fazlaydı zaten. Bence bunu tamamen bebeğe bırakın boyu kilosu gelişimi yerindeyse emzirmeyi azaltıp ek gıdayı artırmaya kendiniz çalışmayın. Bebek vakti gelince yeniden talep değiştirecektir. 1 yaşa kadar %75-80 anne sütü ağırlıklı gidilmesi gayet normal. 2 yaşa kadar da emzirmenin devam etmesi öneriliyor tüm otoriterler tarafından.
S

Sevdegül D.

15 Eylül 2025 21:17
Devam ettiğimde de ek gıda için yeteri kadar acıkmamış oluyor az yiyor emzirmediğimde daha çok istekli ve aç oluyor emzirmeden uyutamıyorum iyice düzenimiz kaybıldu benim gibi bebeği olan anneler günde kaç defa emziriyor ne sıklıkla olmalı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir