Emzirme Süresi

123 görüntüleme
A

Ayşe N. G. ..

25 Ekim 2025 15:51
Kızım 4.5 aylık daha önceden en az 20 dk emiyodu şimdi 5-6 dk emiyo 4 5 saat aç kalıyo emmek istemiyor ne yapabilirim bu durumda olan var mı acaba uzman hocalarımızda cevaplayabilirse çok sevinirim
G

Gözde ..

25 Ekim 2025 16:28
Aynı konudan bende muzdaribim gelecek yorumları dört gözle bekliyorum
B

Burcu B. Ö.

25 Ekim 2025 16:56
Benim oğlum de öyle dört aylık beş dakka anca emiyor gazını falan çıkartıp tekrar meme veriyorum anca öyle emiyo sessiz bi odada ama doktor çeneleri güçlendiği için beş altı dakika da beslenebilir demişti bana
T

T.

25 Ekim 2025 17:04
Hem çene güçlü artık hemde atak haftalarındasınıx etrafı incelemk istiyordur büyük ihtimalle
A

Ayşe N. G. ..

25 Ekim 2025 17:16
Etrafı da izlemesine müsaade ediyorum ama ara verip emzirmeye çalışıyorum hiç istemiyor yine teşekkür ederim yine de yardımcı olduğunuz için @T.
A

Ayşe N. G. ..

25 Ekim 2025 17:17
@Burcu Büşra Öztürk ben doyduğundan emin olamıyorum ağlamıyo ama içim de rahat etmiyor annelik işte...
B

Burcu B. Ö.

25 Ekim 2025 17:18
Valla benim de öyle bende hemen tekrar memeye tutuyorum doymadı diye eşim de kızıyor çocuk doyuyo diye ☺️
S

Sümeyye A.

25 Ekim 2025 18:21
Bugün bebeğimin 4 ay kontrolüne gittik benim bebeğimde 3 dakika anca emiyor bu durumu doktorumuzla konuştuğumda bebeğimin kilosunun normalden üst sınırda olduğunu bu yüzden kolay yaktığını ve sık emmek istediğini söyledi çok kısa durduğunu söylediğimde onun kendine göre beslenme düzenini oturtmuş olduğunu söyledi kısa emmesi bir problem değilmiş fazla acıkmasına izin verme diye de öneride bulundu bende doymadığını düşünüyordum ama doymasa zaten ağlamaları çok olurdu içiniz rahat olsun bence 🌸
G

Gözde ..

25 Ekim 2025 18:48
Benim bebeğim de çok az emiyor max 2-3 dk ve gün içinde emmesi için çok çabalıyorum ve bitik durumdayım. Son kontrolünde bir önceki aya göre az kilo almış 200 gram, doktor daha çok besle diyor ama nasıl nasıl nasıl? Kilo kaybeder diye çok korkuyorum ama günlük hareketleri keyfi felan gayet yerinde.
Canan Y. .

Canan Y. ..

25 Ekim 2025 19:16
Benim kızımda 3-4 aydan sonra maksimum 5 dk emiyordu büyüdükçe zaman iyice kisaldi 2-3 dk falan emmeye başladı artık bir iki dk emip bırakıyor kilo alımı iyiyse emdiği süre kısa olsada bir sorun olmaz ,sutunuzun geliş hızı miktarı önemli burda hızlı ve çok gelen sütünüz varsa azıcık emdiği ona yeterde artar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir