Emzirme Sürecinde Bebek Ağız Bakımı

64 görüntüleme
S

Selin N.

15 Ekim 2025 10:55
Bebeğim 2 buçuk aylık sadece anne sütüyle besleniyor ağız içinde beyazlık söz konusu pamukçuk değil ama beyazlık var doktorumuz Karbonatlı su gazlı bezle temizlebileceğimizi söyledi ancak bebeğim buna çok müsade etmiyor Alternatif olarak ne kullanılabilir
Deniz M. G.

Deniz M. G.

15 Ekim 2025 11:04
Sanırım o beyazlık sütün damaklara yapışmasından kaynaklı. Benim bebeğimde de vardı ilk 2 2 buçuk ay bende karbonatlı suyla temizliyordum. Fakat geçmedi. Sonra bıraktım. 3 aydan sonra da elleri hep ağzındaydı,kendi kendine azaldı. Şu an 4 buçuk aylık.
S

Selin N.

15 Ekim 2025 11:20
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için içim rahatladı çünkü karbonatlı su ile temizletmeyecek gibi :)
A

Ayşegül Ü.

15 Ekim 2025 11:50
Benim oğlumda da beyazlık vardı, karbonatlı su pamukçuk tedavisinde işe yarayan bir şey,o beyazlıklar süt kalıntısı, kendiliğinden geçiyor zaten.
G

Gözde ..

15 Ekim 2025 13:44
Benim kızımda da vardı, gün içerisinde ne kadar temizlersem temizleyeyim bir sonraki gün yanaklarının içinde ve dilinde oluyordu. Dedikleri gibi zaman içerisinde azaldı hala daha biraz biraz var ama temizlemeyi bıraktım. Üst dişlerine bakıyormuş gibi yaptığın zaman ağzını açıyordu bizim kız ben öyle temizleyebiliyordum ya da kulak çubuğuna gazlı bez dolayıp onunla da silebilirsiniz ince oluyor parmak kadar kalın olmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir