Emzirme Süreci ve Sorunları

106 görüntüleme
M

Meli̇ke K. G.

12 Ocak 2026 23:29
Bebeğim cuma günü 2 aylık oluyor ilk doğduğunda sütüm gelmediği için mama vermek zorunda kaldım biberonun emziği kesikmiş daha geçen fark ettim çok geç oldu ama ilk bebeğim olduğu için acemiliğe geldi sanırım 😢 göğsümü ne yaptıysam hangi aparatı kullandıysam tutmadı ama sütümü sağıp verdiğimde içiyor sütümde pek yok günde iki taş çatlasa üç öğün sağılmış anne sütü veriyorum maalesef,siz ne düşünüyorsunuz 🌸
C

Cigdem K.

13 Ocak 2026 00:17
Benim bebegim beni emmedi. erken dogum ve sezaryen oldugundan benim de sutum ilk birkac gun gelmemisti. Sonradan da sagip vermeye basladim. En baslarda duzenli olarak 3 saatte bir, gunde 7-8 sagim yapiyordum. Zamanla azalttim sagim sikligni. Simdi 8.5 aylik kizim. Gunde 5 sagim yapiyorum.
B

Beril g.

13 Ocak 2026 01:35
Benim de bebegim emmedi, biberon daha rahat geliyor bebeklere.Sagim yoluyla yapiyorum.Bebegim simdi 4 aylik 3-4 saatte bir sagim yapiyorum.Sutunu artirmak icin power pumping yapabilirsin , sut sagarken gelen sute bakma daha cok geliyor o zaman.Elinden geleni yapiyorsun zaten merak etme :)
B

Beyza Ö.

13 Ocak 2026 01:52
Merhaba benim bebeğimde yeni 40ı çıktı. Başta sağım yaparken çok az çıkıyordu ama takviye ve sağımla baya arttığını düşünüyorum. Suya çok dikkat ediyorum+ bestlak damla kullanıyorum + günde rezene çayı içiyorum.
M

Meli̇ke K. G.

13 Ocak 2026 04:49
@Cigdem Kuldoken @Beril gul sağımda bazen 100 ml çıkarken bazen 20 ml bile çıkmıyor normal mi sizce
M

Meli̇ke K. G.

13 Ocak 2026 04:50
@Beyza Özçelik bestlak damlanın faydası oluyomu sizce
B

Beril g.

13 Ocak 2026 06:00
Cok normal benim4 ay oldugu halde oyle oluyor , cok su ic ve sagirsak bakma.Yulaf da sutu cok artiyor
B

Beyza Ö.

13 Ocak 2026 15:33
Bence yararı oldu desteklenebilir
C

Cigdem K.

13 Ocak 2026 17:02
Cok normal farkli oranlarda sut almak. Gunun her saati uretim degisiyor. Bi de bebegin salyasini meme ucunuza surerseniz iyi olur derler. Bebegin ihtiyacina gore sut uretilirmis vucutta. Ben aklima geldikce yaptim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir