Emzirme Sonrası Sağımda Sütün Az Çıkması

130 görüntüleme
B

Büşra K. A.

24 Eylül 2025 06:17
Merhabalar, emzirdikten 2-3 saat sonra sütümü artırmak için sağım yapıyorum. 10 ml-20 ml civarı süt geliyor. Bu durum sütümün az olduğunu mu gösterir? Bebeğim beni emdikten sonra genelde huzursuz oluyor, mama aldığında gülücükler saçıyor, rahatlıyor… Bunu emzirme sonrasında çok nadir görüyorum. Gece uyuduysam ve sabah göğsüm dolu doluysa mutlu oluyor, rahatça uyuyor. Bir de sağımda bu kadar az süt çıkınca acaba çocuğu doyuramıyor muyum diye iyice şüpheye düştüm…
D

Duygu

24 Eylül 2025 06:36
Kilo alımı nasıl
S

Sedef M.

24 Eylül 2025 07:20
Benim de kızım 7.5 aylık kilo alımı güzel mamayla bnce . hala meme mama gidiyorum çünkü göğüslerim yumuşadı ve sütüm azdı daha da azaldı. Bazen deniyorum gün boyu. Çocuk mak 2-4 dk emiyor bırakıyor oynuyor, mutlu ama beni her gördüğünde emmek istiyor emiyor . Çişi mama göre bezleri ıslak ama az . Ek gıda da alıyor. Bir kere sıvısız kaldı yeni doğunca korkuyorum. 3-4 saate bir beslenmesi gereken bebeye paso mama meme veriyorum . Emzirme sonrası mak 10 ml çıkıyor doluyken 60 cc falan . Bazen çok yetersiz ve çaresiz hissediyorum. Bnde çok yoruluyorum onu düşünmekten. Uykusuzluk…
B

Büşra K. A.

24 Eylül 2025 09:44
Benim kızım 2 aylık olmak üzere. Neredeyse saat başı emmek istiyor ben de istedikçe veriyorum ama doymadığını anlıyorum. Emzirme sonrası gazını çıkardığım altını temiz tuttuğum halde çok huysuzlanıyor. Emerken de sinirleniyor memeyi çekiştiriyor. Günde 2 bazen 3kez mama veriyorum gerçekten rahatladığını görüyorum. Mamayla desteklediğim haliyle kilo alımı iyi. Ben de epey yorgun ve huzursuzum…
G

Güzel �.

24 Eylül 2025 12:04
Anladığım kadarıyla hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Benim bebeğim de 7.aya girecek 5.ayda doymadığı anlayıp mamaya geçtim. Bebeğim max.4 dk memede kalıyor. O kısacık sürede doymadığı anlıyorum tepkilerden. Mecburen mama ile destekledim cişli bez sayısıda çok azalmıştı. Meme sonrası küçük ml ile mama verdim kilosu az dedi doktorumuz haliyle doyuramadim deyip mamayı daha çok vermeye başladım. Bebeğim gündüz memeyi hiç almıyor verince ağlıyor mama veriyorum sürekli. Geceleri uykuda meme vermeye çalışıyorum ki sütüm tamamen kesilmesin diye. Kasım'da işe başlayacam ne yapacam çok tedirginim
B

Büşra K. A.

24 Eylül 2025 12:56
Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz bebişlerimiz için bence 🥹🫶

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir