Emzirme Sonlandırma

207 görüntüleme
G

Gülsüm

28 Eylül 2025 21:14
Kızım16 ayı doldurdu. Fakat ben mental olarak çok yoruldum. Sürekli gece gündüz emmek istiyor. Ve artık kilo almıyor çünkü yemekde tuketmiyor. Zayıfladı birazda. Sonlandırmak istiyorum ama aşırı düşkünlüğü var nasıl yapacagiz bilmiyorum.
İ

İlkay D.

28 Eylül 2025 21:28
Benim oğlumda 18 aylık benimkide anlattığın gibiydi sütten kestim birden 3 gün oldu ilk gün çok zorlandık 2. Günün gğndüzünde iyiydi alıştı şuangidip gelip bişeyler atıyor ağzına yiyiyor yemek falanyavaş yavaş azda olsa ama göğüslerim çok ağrıyoro çok kötü işte çok şiş ve sertnapacam bilmiyorum
G

Gülsüm

28 Eylül 2025 21:30
İnşallah bizde basarabiliriz. Sizin için de lahana nin iyi geldiğini okumustm
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

29 Eylül 2025 01:01
Merhaba goguslerinizi mastit olmamak içini ılık su altında masaj yapın gerekirkirse önce az az sağasaga sütü azaltın birkaçdamla çıkış ile kanal tikanmadan azalsın.
E

E ..

29 Eylül 2025 03:16
Ilkay hanim nasil kestiniz...hangi yolu denediniz??emmek istediğinde nasıl yönlendirdinz???süreç hakkında bilgi verir misiniz?bizde ayniyiz da
İ

İlkay D.

30 Eylül 2025 06:28
Lahanayı daha önce ilk emzirme zamanı yine göğüslerin en hassas olduğu zamanda denedim pek faydasını gördüm diyemem
İ

İlkay D.

30 Eylül 2025 06:28
Ilık su altında masaj yapıyorum ama taş gibi olmuş memem bugun 5. Günüm normalde biraz iyi olması gerekmez mi
İ

İlkay D.

30 Eylül 2025 06:32
Öncememelerin ucuna acı toz biber sürdüm meme isteyince verdim ağzı yandı azıcık pis pis dedi bıraktı bikaç kere böyle gelip gitti sonra istemedi bikaçsaat uyuyana kadar bana zorlandım ilk gece kucağımda pışpışlayarak uyuttum gece kalkınca da durmadı ağlayıp durdu su verdim başka şeylerteklif ettim fayda etmedi tabi kucağım sakinleştirdim öyle uyudu her kalktığında öyle yaptımkalabalık ortama soktumyemek vermeye çalışaçaşıla oldu bugun 5. Günümüz dün eve geldik gece tekrar istedi sabahta öyle bakalım nasıl olacak tek seferde kestim ben çünkü oğlum aşırı meme düşkünüydü dk başı meme isteyen bi çocuktu ve asla yemek yemiyordu
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

30 Eylül 2025 08:43
Merhaba kademeli olarak sonlandırmanızı öneriyorum öncelikle gündüz emzirmelerinizi sonrasında gece emzirmelerinizi sonlandırmalısınız burada doğru yöntemi uyguladığınız zaman bebek tepki vermeden güzel bir şekilde süreç tamamlanacaktır yardım almak isterseniz yardımcı olurum 05060389958 numaralı hat üzerinden ulaşabilirsiniz
E

E ..

30 Eylül 2025 10:15
Merhaba esenay hanim...benim 23 aylık bi oglum var..24 aylık oldugunda ben de kesmeyi düsünüyorum...bizim dislerde cürüme basladıgı icin gece beslenmesini kesin demisti doktor..biraz kesmeyi basardik en azindan gece uykusuna emmeden yatiyor ve gece uyanmalarinda emzirmiyorum...taa ki 4 bucuk 5 uyanmalarina kadar....o sabaha karsi uyanmalarda asla emmeden sakinleşmiyor....biz mecburen önce geceden başladik sorun olur mu??bide gündüz uykusun da dahil sürekli emmek istiyor resmen dakika başi...gündüz bıraktırmasinda nerden başlamalı ve nasıl bi yol izlemeliyim???ben bisey sürmek yada yapıstırmak istemiyorum..ne yapmaliyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir