Emzirme Döneminde Saç Boyatmak

59 görüntüleme
M

Melike D. ..

7 Ekim 2025 17:09
Merhabalar. Kızım 1 yaşına girecek saçımı organik boya ile boyatabilir miyim emziriyorum
M

Melis Y.

7 Ekim 2025 17:20
Osman hoca genel olarak karşı saçboyanmasına. Ben 40 i çıktıktan sonra boyattim direk. Psikolojik olarak bile iyi geldi. Bir tane doktor var instagramda. Madalyon un yazarı. Ona sorulmustu bu soru. Hamileyken boyatabilir miyiz diye. O da saçderisinden kana karışanmiktar zaten çok az o az miktardan plasenta ya geçme ihtimaliçok çok daha az demişti. Hamileligin sonlarında olunca boyatmamistim
M

Melike D. ..

7 Ekim 2025 17:26
Psikolojik olarak iyi etkileneceğimi bende düşünüyorum Melis hanım. Ama bebeğim de tabi ki zarar görmesin istiyorum
S

Sena S.

7 Ekim 2025 17:36
Bende boyatıyorum ya valla melike hanım zaten kendime yeterince vakit ayiramiyorum eskisi gibi bakimli olamiyorum en azından boyatayim kendimi iyi hissedeyim Melis hanımın dediği gibi eser miktarda geciyorsa geciyordur kana sizin takdiriniz elbet ama zaten organik diyorsunuz kimyasal orani çok az boyalar var
M

Melike D. ..

7 Ekim 2025 17:51
Sizinle aynı düşüncedeyim Sena hanım eskisi gibi kendime zaman ayıramıyorum ve buda bende özgüven eksikliği yapmaya başlattı o yüzden çok istiyorum boyatmayı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir