Emzirme Dönemi Takviye Önerisi

85 görüntüleme
Nil A.

Nil A.

23 Eylül 2025 21:39
Vitabiotics pregnacare kullandım 2 ay boyunca fakat bulmakta zorluk çekiyorum. Siz neler kullandınız
Nuriye U. .

Nuriye U. ..

23 Eylül 2025 21:43
Merhabalar, ben halen emziren bir anne olarak, şimdiye kadar (16 aylık bebeğim)bir takviye kullanmadım, doğum sonrası birkaç aylık süreç haricinde, sağlıklı beslenme ve bol su tüketimi ile ek takviyelere ihtiyacınız olmayabilir, sağlıkla kalın🌸
Nil A.

Nil A.

23 Eylül 2025 21:46
@Nuriye Uzun bende sadece ilk 2 ay kullandım sonrasında bıraktım değerlerim iyi olduğu için. Şimdi bebeğim 4 aylık alerjik reaksiyonlar göstermeye başladı o yüzden çeşitli besinlerin diyetine başladım yeteri kadar güzel beslenemiyorum bu yüzden tekrar başlama kararı aldım. İlk aylarda ne kullandınız acaba. Şuan elenatal 3 öneriliyor çokça
K

Kübra Y.

23 Eylül 2025 21:50
Ben hiçbir vitamin kullanmadım demirim hariç herşey güzel çıktı
E

Ezgi Ç.

23 Eylül 2025 22:38
Doktorum hamilelikte kullandığım tüm takviyelere Doğum sonrası en az 6 ay devam etmemi söyledi. Çünkü emzirme sürecinde depolar boşalıyor annenin daha çok ihtiyacı var dedi. Mantıklı bence de. Ben imom latte , demir, d vitamini ve kalsiyum takviyeleri alıyorum, bebeğim 4,5 aylık.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir