Emzirme Destek Sistemi
253 görüntüleme
E
Ezgi E. ..
7 Eylül 2025 08:45
Herkese merhaba, emzirme destek sistemini kullanan var mı? Merak ettiğim şey şu bebek zaten memeyi reddediyorsa o sistemi nasıl kullanacağız? O sistemi kullanmak için de az da olsa memeyi ya da silikon meme ucunu tutmasi gerekmiyor mu? Memeden başını çeviren, katıla katıla ağlayan bebeğe bu sistemi nasıl uygulayacağız?
M
Melike ..
7 Eylül 2025 15:56
İki haftadır bu süreci yaşıyorum ve bir türlü aşamıyorum. Sonuca ulaşan varsa lütfen yazsın bizde faydalanalım
E
Ezgi E. ..
7 Eylül 2025 17:50
Bizim de 8. haftaya girmemizle sol memeyi tamamen reddetme sağdan da uykuyluysa randımanli emme söz konusu. Hatta uyanıksa onu da en fazla zorla 10 dk ayakta falan emiyor. Belki emer diye sağım da yapamıyorum. Çünkü bu sefer de süt yok diye sinirleniyor. Çaresizlik çok kötü. Umarım bebeklerimiz tekrar güzelce emmeye devam eder de bizim de ruh sağlığımiz daha fazla bozulmaz.
Z
Zeynep E. K.
11 Eylül 2025 11:33
Merhaba , ben kullandım 15 dakika emiyor sonrasında mamayı eds ile veriyordum fakat eds ile daha hızlı geldiği için ona alıştı ve eds olmadan sabredemiyor ve sinirleniyor
E
Ezgi E. ..
11 Eylül 2025 12:58
O zaman EDS de çözüm değil 🤦
Z
Zehra A.
11 Eylül 2025 14:05
Kızlar selam Eds değil beslenme katateri alın medikalcilerden. Boyutları var. İnceliğine göre alabiliyorsunuz. Hem daha ucuz hem de mama veya sütün dozunu istediğiniz şekilde incelikte alarak ayarlayabiliyorsunuz
E
Ezgi E. ..
11 Eylül 2025 18:34
Sağ olun Zehra Hanım, peki o da EDS gibi biberonu olan bir şey mi? Nasıl kullanılıyor?
Z
Zehra A.
12 Eylül 2025 06:42
Hayır ezgi biberonu yok. Sen bir ucunu kendi biberon veya kabına koyuyorsun diğer ucunu da göğsüne koyup bebeğe memenle veriyorsun. O emdikçe geliyor
E
Ezgi E. ..
12 Eylül 2025 08:51
Teşekkür ederim Zehra denemek lazım.
M
Merve A.
14 Eylül 2025 17:24
Ezgi Hanım merhaba, belirttiği gibi beslenme sondası deneyin trend yol da da satılıyor. Satılan Eds sistemleri maalesef çok hızlı akış veriyor bebek sonra memeyi almıyor. Emzirme danışmanı ile konuşmuştum bana 5 numara önermişti ucu gri olan. Biberona mamayı hazırlayıp bir ucunu biberona bir ucunu da göğsünüzle birlikte bebeğe veriyorsunuz. Damağıyla göğüs ucunuzun arasında kalacak öyle güzel çekiyor.
E
Ezgi E. ..
15 Eylül 2025 09:42
Teşekkür ederim Merve Hanım 🙏
M
Merve A.
17 Eylül 2025 16:34
Ezgi Hanım merhaba bir sonuç alabildiniz mi merak ettim inşallah durumlar iyidir
E
Ezgi E. ..
21 Eylül 2025 05:48
Merhaba Merve Hanım, maalesef kullanamadım ben EDS'yi. Çünkü dediğim gibi bebeğim direkt kafayı çeviriyor memeye gelince. Bence bu sistem az sütü olan ama meme reddi yaşamayan anneler için ideal.
A
Ayşegül Y. K.
24 Eylül 2025 21:29
Merhabalar öncelikle size ve bebeğinize sağlıklı günler dilerim. Ben süt azlığı sebebiyle emzirme sondası yani kateter kullandım bir süre. Amaç biberon yerine bebeğimi olabildiğince göğüste tutmaktı. Çoğu kişi kataterin bir ucunu mamanın içine koyuyor. Ben bir ucunu şırıngaya takmıştım şırınga uçları ile uyumlu oluyor. Bu sayede bebeğiniz çok hızlı içip alışmasın istemezseniz şırıngayı elinizle tutarak akışı biraz zorlaştırabilirsiniz.
E
Ezgi E. ..
26 Eylül 2025 05:16
Teşekkür ederim Ayşegül Hanım🙏