Emzirme Danışmanlığı
113 görüntüleme
B
Büşra
4 Eylül 2025 13:36
Danışmandan süt artırımı meme reddi konularında destek alan var mı işe yatıyor mu instagramda çok reklam var gerçek mi o fotoğraflar
G
Gizem Y.
4 Eylül 2025 13:53
Ben bebeğim 50 günlükken süt artırma proğramı satın almıştım bir emzirme danışmanından ama ne yazık ki pek faydasını göremedim. Daha sonra 3 aylık olduğunda meme reddi yaşadık ve geri döndüremedim daha önceki deneyimim olumsuz olduğu için de meme reddi için danışmanlık almamıştım. 7.5 aylık olana kadar sağımla besledim bebeğimi. Bu süreçte en önemli şey annenin psikolojisi bence stres yaptıkça emmiyor diye üzüldükçe olan sütümde azalmıştı. Bol bol emzirme sonrası sağım yapmanızı tavsiye ederim, ben sağımla beslediğim dönemde emzirdiğim dönemden daha fazla sütüm vardı. Bebeğiniz emiyorsa her emzirme sonrası yarım saat sağım yapın ( bebek 10 dk emdi diyelim 20 dk sağım yapıp yarım saate tamamlayın) emmiyorsa da 3 saatte bir düzenli sağım yapın. Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi :)

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
11 Eylül 2025 07:33
Merhaba emzirme danışmanı ve yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olarak yazıyorum şu anda size evet gerçekten işe yarıyor endişe etmeyin merak etmeyin uygulayıcı olan siz annelersiniz söylediklerimizi doğru bir şekilde uygulamazsanız evet sonuç alamazsınız ama söylediklerimizi sırasına göre uygularsınız sonuçta istediğiniz gibi olur. İnternette gördüğünüz aşırı derecede süt stoklayan bir anne hiperlaktasyon sorunu yaşadığı için bu durum oluyor ama normal emziren bir anne de bu kadar süt üretimini zaten istemeyiz çünkü Sütün fazla olmasından dolayı bebek red yaşar ve memek reddinde ne kadar erken çözüme ulaşırsanız o kadar kolaydır istediğiniz sonucu almak 05060389958 Numaralı hat üzerinden isterseniz iletişime geçebilirsiniz yardımcı olmak isterim