Emzirme Danışmanı

117 görüntüleme
M

Munise T. A. ..

25 Eylül 2025 13:19
Merhaba,bebeğim 41 günlük sütüm olmasına rağmen bebeğim emmiyor sürekli sağarak biberonla veriyorum
Bu konuyla ilgili emzirme danışmanından destek alan,verim alabilen,
Önerebileceğiniz danışman var mı?
E

Esma T.

25 Eylül 2025 13:53
Merhaba benim bebeğim şuan 2 ay 4 günlük bende aynı sorunu yaşıyodum 38 haftalık doğurdum bebeğimi memeden emmek çok zor geliyodu biberon daha kolay diye biberonla verip sonra5 dk da olsa emziriyodum böyle böyle alıştı ve gece özellikle tam uyanmasını beklemeden hafif uyanacağını anladığımda sadece göğsümden verdim şuan çok iyiyiz rahat bi şekilde emziriyorum bence sizde deneyin
M

Munise T. A. ..

25 Eylül 2025 14:19
Esma Hanım teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza
Benzer yöntemleri deniyorum ama emme süresi 5 dk yı bile bulmuyor doyana kadar asla emmiyor bir gün alsa memeyi diğer gün hiç denecek kadar almıyor inşallah bizde sizin gibi dönebiliriz memeye
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

26 Eylül 2025 05:46
Merhaba bebeğiniz çok Küçük ve her şey düzelebilir bir seviyede biberonu bırakıp sadece emzirme ile devam edilebilir endişe etmeyin. Önemli olan sorunu erkenden farkedip erkenden çözüme ulaşmak olacaktır. Bu konu ile ilgili isterseniz yardımcı olabilirim. 05060389958 Numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir