Emzirme Acil Yardm

89 görüntüleme
E

Elif G.

22 Ağustos 2025 13:44
Bebeğim dokuz aylık oldu bugün. Günün büyük bir kısmını anne sütü ile geçiriyor ek gıda istemiyor. Sizce nasıl olmalı ? Yada anne sütünü çok alması normal mi ? Ek gıda istememesi normal mi ?
H

Hülya A. ..

22 Ağustos 2025 13:59
Evet benim ilk cocugum öyleydi sadece emmek istiyordu hiç bişey yemek istemiyordu. Cok normal bu süreçte çünkü meme hem kolay geliyor hem de sakinlestiriyor.
H

Hülya A. ..

22 Ağustos 2025 14:00
Ha tabi doymadigi için sürekli emmek de istiyordur şimdi. Ama bu süreç çok normal emmeyi bıraktıktan sonra düzelmişti benim oğlum ve 2 buçuk yaşına kadar böyle devam etmişti.
A

Ayşenur G. ..

22 Ağustos 2025 14:18
Ben bizle birlikte masaya oturtarak sorunu çözdüm. Hala tek yedirmek istersem ek gıdaya isteksiz ama akşam babayla maasaya oturunca yiyor
E

Elif G.

22 Ağustos 2025 14:39
Nasıl yapıyorsunuz ? Sabah kalkınca kahvaltı mı veriyorsunuz anne sütü mü ?
A

Ayşenur G. ..

22 Ağustos 2025 15:31
Ben günde iki öğün ek gıda veriyorum. Biri öğlen biri akşam. Akşam babasi ben ve bebeğim masaya birlikte oturuyoruz. Önce bı kaç kaşık biz yiyoruz sonra ona teklif ediyorum. Bunu yapmayip tek verirsem yemek istemiyor. O doyduktan sonra biz asıl yiyeceğimizi yiyoruz. Öğlen de önce ben yiyorum sonra o yiyor. Aralarda da anne sütü ile devam ediyoruz.
E

Elif G.

22 Ağustos 2025 15:41
Tşk ederim bende farklı yöntemler deneyim artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir