Emzirme
96 görüntüleme
D
Dilara Ç.
26 Ekim 2025 17:48
Merhaba ben türk kahvesini içmeyi çok severim ama şuan emziren bir anneyim sizce kahveyi tuketmeme sütümdebir azalma yada başkabirsey ölurmu bilgisi olan beni aydinlatabilrmi☺️
B
Burcu ..
26 Ekim 2025 17:55
Türk kahvesi bebekde asırı gaz yapıyor.benim de bebeğim 34 günlük şuan.tam bir Türk kahvesi aşığıyım,bu süreçte iki kez içtim farklı günlerde,fakat içtiğim günün gecesinde bebekte asırı gaz ve uykuya geçmekte zorlandgını farkettim.içmediğimzaman bu kadar sorun olmuyo.emzirdiginiz sürece bence içmeyin benden tavsiye
S
Songül Ş.
26 Ekim 2025 17:58
Benim kızım sekiz aylık benim kızımda uyuyamıyordu hiç içmiyordumgünde bir bardak çay ama artık içebiliyorum içtiğim günler aşırı ağlıyorud
D
Derya A. T.
26 Ekim 2025 18:16
Ben sezaryen doğum yaptım. Doktor anesteziyi atmak için kafein almak gerektiğinden ilk üç gün günde iki sade Türk kahvesi iç bebeğe bi zararı olmaz demişti. Arada sırada da içiyorum, bir farklılık ya da gaz problemi gözlemlemedim.
İ
İrem
26 Ekim 2025 18:27
Ben de içiyorum bir farklılık görmedim en az 1 genelde de 2 fincan içiyorum

Nurhak B.
26 Ekim 2025 18:29
Sezeryandan sonra bana da kahve tüketmem söylenmişti .Bende içiyorum herhangi bir sorun yaşamadık 6 aylığız varsa da bi sorun ben farketmedim

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
28 Ekim 2025 10:42
Dilara Çetin hanım emzirme döneminde çok fazla kafeinli içecekler önermiyoruz ama bazı annelerimiz kahve ve çayı çok seviyor burada tamamen kesmek yerine bir ya da iki kez tüketebilirsiniz. Sütünüzde azalma görürseniz tüketmemeye özen gösterin