Emzirme

78 görüntüleme
A

Ayşe A. Ü. ..

24 Ekim 2025 19:21
Herkese iyi akşamlar bebeğim 2 buçuk aylık ne sıklıkla emzirmeliyim ve günlük uyku saati kaç saat olmalı bebeğimin uykuları kısa süreli nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim (41 haftalik doğdu doğum kilosu 3560 kg 2 aylıkken kontrole gittiğimizde 5150 kg dedi doktor)
A

Arzu.G

24 Ekim 2025 19:29
Kilosu cok iyi masallah saglikla buyusun.emzirme araligini aclik sinyaline gore belirleyebileginiz bir aydasiniz saat basi emzirmelere gece alarm kurmalara gerek yok artik zaten.uykusu da bu aylarda kisa olur genelde ozellikle gunduzleri 20-30 dakika yetiyor bebeklere ki memede uyuma zamanlarini da dahil etmek lazim surelere.gece gunduz ayrimini yapabilecegi ortamlar olusturup banyo ninni los ortam gibi rutinlerle gece uykusunu destekleyebilirsiniz
A

Ayşe A. Ü. ..

24 Ekim 2025 20:15
@Arzu Gökkays çok teşekkür ederim aynen kızım 20 -30dk arasında uyuyor ben onun yetersiz olduğunu düşünüyordum
A

Arzu.G

24 Ekim 2025 20:42
Yokyok hic oyle dusunmeyin zamanla uzayacak o sureler.atak donemini gectikten sonra durtme deneyebilirsiniz.yani bebisiniz 30 dakikada uyaniyorsa 25.dakikada koluna bacagina hafifce dokunun uyku dongusunu basa sarsin bende cok ise yaramisti bu yontemlw uzatmistim surelerini zarari yok nasilsa bi denersiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir