Emzirme 😭

153 görüntüleme
C

Ceren ..

4 Ekim 2025 21:05
Bebeğim sezaryen ile doğdu 39. Haftasında bugün tam 10 günlük ancak meme de sorun yaşıyoruz.memeyi hep tuttu şimdiye kadar emdi ama dün geceden beri bir red var. Sütümü sağıyorum 30cc 20cc 70cc gibi çıkıyor en son çare biberon ile veriyorum. Sizce bu atak mıdır? Yoksa yenidoğan için başka ne olabilir bu durumda ne yapacağım çok stres oldum
Betül B. .

Betül B. ..

4 Ekim 2025 21:14
Meme ucu,az süt ya da aşırı süt gelişi bu üç şeyde genelde meme reddi yapabilir bebeklersiz bu durumu kontrol ederek hareket edebilirsiniz. Sütünüzü sağmanıza şuanlık gerek yok aşırı süt akışı olduğunu düşünüyorsanız sağın yenidoğan olanlar da 40 gün dolana kadar şekilden şekile girebiliyor stres yapmayın sütü etkiler kasmayın bunlar bebek herşey olabilir
Buse G. A. .

Buse G. A. ..

Emzirme Danışmanı

10 Ekim 2025 20:52
Ceren hanım uyku düzeniniz stres yapmamaniz protein ahirlikli beslenmeniz ve mutlaka su tüketimine dikkat etmeniz yararli olacaktir artmasi icin. Meme.reddi durumuda her bebege ve anneye göre cözümlenmesi gerektigine inaniyorum. Sayfamdan yazarsaniz ücretsiz yardimci olurum.sizin özelinizde umarım faydali olabilirim 🥰
https://www.instagram.com/annebebekegitim.academy?igsh=MTQxODlrZmpsMHZjMg==

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir