Emzirme‼️‼️

193 görüntüleme
F

Fatma C.

19 Eylül 2025 08:19
Arkadaşlar bebeğim üç aylık oldu ve beslenme süresi uzadı bi anda 4-5 saate çıktı vermeye çalışıyorum öncesinde yay gibi memeden uzaklaşıyor asla almak istemiyor uykulu yada çok aç olursa alıyor kilo almıycak diye ödüm kopuyor normal mi düzelirmi acaba
B

Büşra T.

19 Eylül 2025 09:14
Doktor kontrollerıne gıdıyomusun bebegın kılo alımı nasıl normal mı herşey yolunda mı kaç kılo şuan kız erkek bebek olması filan kılo alımı degısık oluyo
B

Büşra T.

19 Eylül 2025 09:14
Aylık kontrollerını duzenlı yaptır
F

Fatma C.

19 Eylül 2025 09:15
3. Ayına girdiğinde yaptırdım dk 2700 3. Ay 5300 doktor gayet iyi dedi ama biz eve geldikten sonra böyle yapmaya başladı kız bebek
B

Buket S. ..

19 Eylül 2025 09:47
Bebeğiniz diş çıkarma sürecine girmiş olabilir , bu dönemde iştahsızlık veya red olabiliyor , kilo alımı 4. ayda bu sebepten etkilenebilirmiş ilk 3 ayda aldığı kiloyu 4. Ayda beklemeyebilirsiniz yine de doktorunuza danışmakta fayda var
M

Mariye Y. ..

19 Eylül 2025 13:58
Birebir aynısını yaşadim 4.ay atağı gerckten hicbir ataga benzemiyor biz bebek ilk aylar cok emmek istedigi için sık sık emziriyoruz bi anda uzaklasmasi bizi ürkütüyor saat başı acikan bebegimiz varken ertesi gun iki uc saatte bir acikan bir bebege dönüşüyor siz sık sık teklif edin ama zorlamayin tabiki zamanla geçiyor çoğu duzeliyor tabi bi kısmı da tamamen reddediyor yinede doktora gitmekte fayda var
B

Büşra T.

19 Eylül 2025 14:47
Benım bebegımde 4.ay a gırmek üzere atakta olabilir beslenme uyku duzensızlesıyo iştah artıyo azalıyo çok degısken olabiliyo
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

22 Eylül 2025 07:54
Bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar emme süreleri kısalır bu dönemde siz ısrar zorlama yapmaya devam ederseniz meme reddi oluşur bebeği kendi haline bırakın ve ne zaman beslenmek isterse o zaman beslensin endişe etmeyin
F

Fatma C.

22 Eylül 2025 07:56
Çok teşekkür ederim esenay hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir