Emzirirken Solgar Brewers Yeast B12

144 görüntüleme
N

Neslihan Ç. ..

15 Eylül 2025 09:08
Bebegim 12 aylık kilo alımı düşük sütüm az kalorili mamalarsma geçtik emzirmeye devam ediyorum solgar brewers yeast b12 onerdiler kullanmakta sakınca var mı kullanan var mı
Merve K. .

Merve K. ..

15 Eylül 2025 09:12
Ben kullandım bir dönem aman aman bir artış olmadı sütümde. Ama tabii ki sütü artıran diğer etkenler de çok önemli. Stressiz olmak iyi bir uyku düzeni ve bol bol su içmek de etkiliyor
K

Kübra Y.

15 Eylül 2025 09:13
Ben etkisini gördüm kişiden kişiye değişiyor
S

Sema E.

15 Eylül 2025 09:26
Benim sütüm kedilmisti bestlak damla önerdi doktor onunla beraber araştırıp solgarin B12 takviyesine başladım ikisiyle birlik sütte ve sütun akışında artış oldu siz yinede doktora sorup kullanın
M

Merve Ş. G.

15 Eylül 2025 09:50
Bende kullandım 2.kutudayım bence faydası var
B

Betül H.

15 Eylül 2025 09:55
Bol yulaf ve tahin tüketin .Dinlenmenize dikkat edin .En önemlisi psikolojiniz artacak yönünde olsun .Bol bol su için .Bahsettginiz takviyeyi kullanmadım ancak bestlak damla ve milkin takviye tabletleri bende ise yaramıştı .Üzülmeyin en önemlisi o sevdiğiniz bir şeyi bir on dakika da olsa yapın .
C

Ceren V.

18 Eylül 2025 10:42
Merhaba, ben de solgar ve bestlak kullanıyorum. Ancak en yüksek etkiyi bestlaktan gördüm sanırım. Bir de multivitamin takviyesi ve dolaylı olarak süte pozitif etki etmesi için yine doktor önerisi ile lacmix kullanıyorum. Ancak solgar’ın fazla kullanılması baş ağrısı ve akne yapıyor çünkü b12 artışına sebep oluyor. Bu yan etki normal demişlerdi fakat sonrasında dozu azaltarak dengelemeye çalıştım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir