Emzirirken Meme Ucuna İğne Batma Gibi His
100 görüntüleme
N
Necla Ö.
6 Eylül 2025 19:28
Merhaba yaklaşık 3 gündür emzlrmek çok zorlaştı bebeğimi emzirirken meme ucuma iğne batıyor gibi bir acı hissediyorum. Nedeni nedir ? Çözümü nedir ? Bilen var mı gerçekten ağrılı bir durumun içinde kaldım emzirmeye devam ediyorum dayanmaya çalışıyorum acıya yaşayan var mı ?
Y
Yüsra D.
6 Eylül 2025 19:36
Çok geçmiş olsun, benim bebeğim dün altı aylık oldu. İki göğsümden de kan geliyor artık, genel cerrahiye gittim ama ne fayda. Bulunduğunuz ildeki yenidoğan emzirme hemşirelerinden lütfen yardım alın. Benim bebeğim büyüdü ve keyif için sürekli memeden çıkıyor, artık yalnızca meme ucunu alıyor, olması gereken siyah kısmın tamamına yakın yeri alması ama bu artık “benim” için zor, dediğim gibi bebeğim büyüdü. Ama meme ucumu tutturup yapmaya çalışıyorum, çok bilinen bir markanın pomad kremibi kullanıyorum iyi geliyor, nemlendiriyor. (Paketi mor olan). Gerçekten çok zor bir durum insanın kalbine vuruyor acı, sabır diliyorum size, geçecek inşallah biraz daha dayanmaya çalışın.
N
Necla Ö.
6 Eylül 2025 19:54
Sizinle mi iğne batma hissiyle başladı çok zor gitsem mi acaba genel cerrahiye nasıl bitecek ya bir tedavisi yok
Y
Yüsra D.
6 Eylül 2025 20:09
Ben sadece durumu anlatmak için yazdım size, belki öyle olmaz, yanlış yönlendirmek istemem sizi. Ama antibiyotikli krem verdi sadece kanama olduğu için. Bence emzirmede uzman olan birinden destek alabilirsiniz, doğum yaptığınız hastane ebelerine ya da yenidoğan hemşirelerinden destek alın. Yalnızca tavsiyedir
H
Hilal A.
6 Eylül 2025 20:28
Z
Zehra Ç.
6 Eylül 2025 20:40
Çok geçmiş olsun bende ilk emzirmeye başladığımda bende de olmuştu göğüs ucum yara icnde kalmıştı ve sürekli kan geliyordu gerçekten çok zorlanıyorumdum yanlış emzirmeden dolayı oluyor siyah kısmını da hepsini alması gerekiyor o zaman doktorum antibiyotik krem önermişti bir kaç gün kullandım iyi geldi bir daha da öyle bir sorun yaşamadık çok şükür inşallah sizde en kısa zamanda iyi olursunuz
N
Necla Ö.
6 Eylül 2025 21:10
Bebeğim 11 aylık ilk defa oldu bu doğru emziriyorum aslında neden oldu gerçekten anlamıyorum çok canım acıyor meme ucu çatlağı sanırım bu sefer ki sebep sanki
E
Ezgi E.
8 Eylül 2025 15:11
Mantar olmuş olabilir. Karbonatlı su ile emzirme öncesi ve sonrası silin. Bana iyi geldi.