Emzirirken Grip Olmak

86 görüntüleme
B

Büşra B.

14 Eylül 2025 20:29
6 buçuk aylık bebeğim var, eşim de ben de hastayız ama bebeğimize bakım verecek başka kimsemiz yok. Kızım etkilenmeden atlatmak istiyorum. Nelere dikkat edebiliriz? Ben emzirirken hangi ilaç veye takviyeleri alabilirim? Doğal kürlere de açığım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
A

Ayşe N. C.

14 Eylül 2025 20:40
Ne kadar korursan koru bebişler de hasta oluyor ayaklarının altına viks sür çorap giy yat daha sonra turşu suyu tüket bebiş hasta olursa sık emzir emziren anneye ilaç vermiyorlar
Elif O. .

Elif O. ..

14 Eylül 2025 20:52
Boğaz ağrısı öksürük varsa bal çörek otu karıştırıp siz tüketebilirsiniz bebeğe 1 yaştan önce bal verilmediği için enfekte durumlar için doktorunuza başvurmanız gerekir. Kendinize yapabileceğiniz başka bir yöntem nane limon kaynatıp yine içine bal ekleyip içtikten sonra terlemenizi öneririm. Daha ağır bir durumdaysanız ben hasta olduğum da doktora gittim emzirme dönemin de kullanılan ilaçlar verdi. Bu arada geçmiş olsun.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Eylül 2025 22:27
Ellerinizi sürekli yıkayın, grip virüsü ne yaparsanız yapın kendi döngüsünü tamamlamadan geçmiyor. Emzirirken ve bakım verirken maske takın çok yakın temastan emzirme harici kaçının muhakkak evin içini sürekli havalandırın geçmiş olsun
B

Büşra B.

14 Eylül 2025 22:55
Yanıtlarınız için çok teşekkürler. Tavsiyelerinizi denicem. Döngü konusunda haklısınız sanırım. Bir süredir bizle bu hastalık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir