Emzirirken Bıçak Kesiği Gibi Acı
106 görüntüleme
Z
Zinnet K.
14 Ağustos 2025 10:33
Merhabalar emzirirken ve sonrasında da bıçak kesiği gibi meme ucunda ağrı oluyor neyin nesidir bu canım çok acıyor
M
Melis Y.
14 Ağustos 2025 10:47
Yanlış tutmuş olabilir. Yara ya da kanama var mı meme ucunuzda?
Z
Zinnet K.
14 Ağustos 2025 10:50
Herhangi bir şey görünmüyor

Yasmina Y. Ö.
İç Mimar
14 Ağustos 2025 11:12
Muhtemelen yanlış tutuyor ucunu, ilk aylarda benim de olurdu. Gümüş kalkan kullandım, meme ucunu doğru tutturmayı öğrendim. Tüm kahverengi kısım ağzına girmeli sadece ucunu tutarsa o ağrı yapıyor. Bir de şu anda ısırdığı için ağrıyor silikon uçla emziriyorum. Alışmasın diye sadece ağrıdığı zamanlarda yapıyorum ama bunu
Ş
Şeyda B.
14 Ağustos 2025 11:22
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ilk aylarda doğru pozisyonda emzirmeme rağmen bende de olmuştu sanırım damarlar emzirmeyle bir anda genişleyip sonra daralıyor o zamanda sızı şeklinde bir iki dk ağrı oluyordu sonra meme terbiye oldukça (yani sütü bebeğe göre üretince) o ağrı da gitti ama öncelikle doğru emzrdiğinizden emin olmalısınız
M
Melis Y.
14 Ağustos 2025 18:11
Ben de Yaradan dolayı oluyordu. Acidan yerimden kalkamadım olmuştu. Emzirirken kürek kemiklerime kadar bıçak saplanırdi. 1 hafta sonra ebe kadın doğru pozisyonda emzirmeye gösterdi. Ondan sonra yaralarım da iyileşti acı da bitti
Z
Zinnet K.
14 Ağustos 2025 18:34
Bebeğim 6 aylık bu zamana kadar olmamıştı böyle bir şey yani doğru emzirdiğimide düşünüyorum ama bazen tabi sadece ucunuda aldığı oluyor ama sürekli o şekilde emmiyor.ayaklarını ağzına götürmeye başladı acaba meme ucu bundan dolayı mikrop kapmış olabilir mi