Emzirirken Bıçak Kesiği Gibi Acı

106 görüntüleme
Z

Zinnet K.

14 Ağustos 2025 10:33
Merhabalar emzirirken ve sonrasında da bıçak kesiği gibi meme ucunda ağrı oluyor neyin nesidir bu canım çok acıyor
M

Melis Y.

14 Ağustos 2025 10:47
Yanlış tutmuş olabilir. Yara ya da kanama var mı meme ucunuzda?
Z

Zinnet K.

14 Ağustos 2025 10:50
Herhangi bir şey görünmüyor
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

14 Ağustos 2025 11:12
Muhtemelen yanlış tutuyor ucunu, ilk aylarda benim de olurdu. Gümüş kalkan kullandım, meme ucunu doğru tutturmayı öğrendim. Tüm kahverengi kısım ağzına girmeli sadece ucunu tutarsa o ağrı yapıyor. Bir de şu anda ısırdığı için ağrıyor silikon uçla emziriyorum. Alışmasın diye sadece ağrıdığı zamanlarda yapıyorum ama bunu
Ş

Şeyda B.

14 Ağustos 2025 11:22
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ilk aylarda doğru pozisyonda emzirmeme rağmen bende de olmuştu sanırım damarlar emzirmeyle bir anda genişleyip sonra daralıyor o zamanda sızı şeklinde bir iki dk ağrı oluyordu sonra meme terbiye oldukça (yani sütü bebeğe göre üretince) o ağrı da gitti ama öncelikle doğru emzrdiğinizden emin olmalısınız
M

Melis Y.

14 Ağustos 2025 18:11
Ben de Yaradan dolayı oluyordu. Acidan yerimden kalkamadım olmuştu. Emzirirken kürek kemiklerime kadar bıçak saplanırdi. 1 hafta sonra ebe kadın doğru pozisyonda emzirmeye gösterdi. Ondan sonra yaralarım da iyileşti acı da bitti
Z

Zinnet K.

14 Ağustos 2025 18:34
Bebeğim 6 aylık bu zamana kadar olmamıştı böyle bir şey yani doğru emzirdiğimide düşünüyorum ama bazen tabi sadece ucunuda aldığı oluyor ama sürekli o şekilde emmiyor.ayaklarını ağzına götürmeye başladı acaba meme ucu bundan dolayı mikrop kapmış olabilir mi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir