Emzirirken Antibiyotik?

99 görüntüleme
Tuba F.

Tuba F.

4 Eylül 2025 00:17
Arkadaşlar grip oldum boğazım çok ağrıyor, güvenlik antibiyotik kullananlar varmı emzirirken zararsız
F

Fatma N. İ. D. ..

4 Eylül 2025 02:34
Yapma nolur dayan bende aynı hatayı yaptım kullandım keşke keşke diyorum şimdi sütüm önce yarı yarıya azaldı sonra tamamen gitti yapma ben çok pişmanım
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

4 Eylül 2025 03:11
Merhaba eğer antibiyotiksiz geçmeyecek bir enfeksiyonunuz varsa buna doktorunuz karar verir ve size ve bebeğinize zarar vermeyecek bir antibiyotik yazabilir lütfen muayene olurken emzirdiginizi hatırlatın ve tedavi süresince bol su icmeyi ihmal etmeyin, geçmiş olsun🙏
B

Büşra Y.

4 Eylül 2025 04:36
Tuba hanım ben kullandım bi operasyon geçirdim. Bi sıkıntı olmadı. Agumentin kullandım. İnşallah gerek kalmadan atlatırsınız tabi
H

Hülya G. ..

4 Eylül 2025 05:09
Augmentin hamilelik ve emzirme döneminde kullanılabiliyor. Hamile iken kullanmistim. Geçmiş olsun.
A

Aycan

4 Eylül 2025 06:05
Bendede enfeksiyon çıktı 3 gün acil bekledim klamoks yazıldı ama almadım kullanmam daha faydalı belkide ama sütten geçecek bebeğe diye üzülüyorum doğum sonrası da kullandım bi on gün boyunca

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir