Emzirirken Ağrı
104 görüntüleme
I
Irem
9 Eylül 2025 03:52
merhaba hiperlaktasyon sorunum var süt bebeğimin boğazına kaçıyor ama sütü önden sağarak vs idare ediyorum dünden beri sağ göğsümün sağ tarafında emzirirken ağrı oluyor dokununca da acıyor hiç mastit olmadım bu nedir tam olarak mastit mi yaşayan var mı doktora gitmeli miyim
E
Ezgi E. ..
9 Eylül 2025 04:06
Merhaba, eğer yumru gibi bir şey olusmussa elinize geliyorsa dokununca süt kanalınız tıkanmış olabilir. Bazıları sıcak soğuk kompres yapın diyor bazıları da sadece soğuk kompres yapın diyorlar. Geçmiş olsun.
E
Ecesu A.
9 Eylül 2025 04:24
Merhaba benim de sol göğsümde öyle bir acı ve ağrı var. Ben olabildiğince o memeden emziriyorum ki tıkanıklık açılsın. Emzirirken de elimle göğsüme masaj yapıyorum. Acı ve şişkinlik bugün biraz daha azaldı.
E
Eda N. A. ..
9 Eylül 2025 05:45
Hiperlaktasyon sorununda oluyor oyle ağrı sık sık emzirin veya sağın

Hilal ..
9 Eylül 2025 05:57
Koala pozisyonunda emzirince kanal tıkanıklığı hızlı açılıyor. Ben de oyle sorun yaşamıştım, emzirme danışmanı çağırmıştım. Pozisyonu değiştirince tek seferlik emzirmede hemen geçti.
G
Gözde ..
9 Eylül 2025 06:02
Koala pozisyonu nedir? Ayrıca sıcak duş, bol tersten emzirme, göğsü elle sağma ve göğüs masajı var mastit için youtube da da bulabilirsiniz ebelerimiz anlatmış. Çok faydalı oluyor
I
Irem
9 Eylül 2025 17:41
dediğiniz gibi duşta masaj yaptım ve sıcak su uyguladım sertlik gitti bebeğimi tekrar emzirdikten sonra da ağrı azaldı teşekkürler tıkanıklık sebepliymiş yüksek ihtimalle