Emziren Anne Olarak Nasıl Zayıflayacağım

133 görüntüleme
N

Nur

13 Ocak 2026 22:20
Merhaba emziriyorum ve doğum sonrası kiloları nasıl vereceğim ara öğün yapıyorum ve 1,5 litre su içiyorum ama kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyorve öggünden fazla yemiş oluyorum gitmiyor sizler neler yaptınız
C

Ceren E. Ç. ..

13 Ocak 2026 23:25
Merhaba bebeğim 5.5 aylık, anne sütü ve mama ile devam ediyoruz , ben doğum sonrası zayıflamak istedim ve bir diyetisyenden randevu aldım.Sütümü azaltmadan zayıflayabilmek için uugun bir diyet listesi hazırladı. İyi gidiyor ve hatta sütümün arttığını hissediyorum. Bence bendeki kırılma noktası kesinlikle en az 3 lt su , dere otu ,ara öğünlerde 1 YK kadar dut kurusu , süt ürünü ve meyveyi birlikte tüketmem gibi şeylerdi. Emziriyorsanız bence mutlaka aç kalmadan , bol su tüketerek ve daha fazla açlık hissi oluşmaması için neyin ne ile tüketilmesi gerektiğini fark ederek zayıflanılmalı.imkan varsa en azından ilk 3 ay diyetisyen kontrolünde olunmalı.
D

Dilan Ç.

14 Ocak 2026 18:01
@Ceren Ergi̇n Çi̇nçi̇k ne zamandır diyet yapıyorsunuz. Kaç kilodan kaça düştünüz acaba
Bi de diyet listeniz nasıldı acaba. Bende diyetisyenden yardım ama faydası olmadı. Elim ayağım titriyordu
C

Ceren E. Ç. ..

14 Ocak 2026 18:11
Bu hafta sonu 1 ay olacak şu ana kadar toplam 4 kg verdim, 3 küsürü yağdan olmak üzere , mucize beklemiyorum kısa sürede ama benim için iyi gidiyor🙏🏻130 ile doğuma girdim oğlum 4.5 aylıkken 109 kg idim, şuan 105 kiloyum diyet listem 2 ana öğündü ama ben çalışma şeklime ve eşimin iş saatlerine göre talep ettim.12 15.30 17.30 ara öğün saatlerim sabah 10 kahvaltı akşam en geç 8 de yiyordum akşam yemeğimi de
M

Merve D.

14 Ocak 2026 18:56
Merhabalar. Bende doğum kilolalrımı sadece emzirerek verdim. Ekstra bişi yapmadım. Bedeniniz ne istedigini iyi biliyor bence diyet önermem. Baştan başlıyoruz bazı şeylere sıfırdan insan yetiştiriyoruz. Kendinizi sevin❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir