Emzik Bırakma Lütfen Bakın
78 görüntüleme
E
Elif E. Ş. ..
1 Kasım 2025 19:16
Kızım 19 aylık olacak. Emzik ve uyku arkadaşı olarak siyah tişörtü kullanıyor. Artık emziği bıraktırmak istiyorum bu gece ilk defa emziksiz uykuya geçti ama 1 saat uğraştırdı. Sorum şu emziği keserken uyku arkadaşı tişörtü de kesmeli miyim sizce. Emzikle tişört onun için ayrılmaz parça. Emzik varsa tişörtü de ister tişört varsa emziği de ister ve gün içinde dışarıda bile hem emzik hem tişörtle dışarıda geziyor. İkisini aynı anda kesmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

Özge U.
1 Kasım 2025 20:49
Merhaba benimde kızım 20 aylık emziğe çok düşkündü. Hiç ağzından çıkarmıyordu. Bir anda kesmek istemedim. Anlaşma yaptık sadece uyku sırasında emzik kullanıyoruz uyandığımız zaman hemen emziği beşiğe koyuyoruz. Artık uyku geçişlerinde de kullanmayı bıraktırmak istiyorum. Bende aksine uyku arkadaşına alıştırmak istiyorum uyurken bez tavşanı var onu veriyorum. Emziği bıraktığında belki tavşanı ona güven verir sakinler diye düşünüyordum
E
Elif E. Ş. ..
2 Kasım 2025 06:02
@Özge U.C Merhaba benim kızım anlaşmadan anlamıyor. Uyku arkadaşına da aşırı düşkün ve gün içinde dışarıda gezerken bile onunla gezmek istiyor o yüzden kesmek istedim aslında. Ama ikisini aynı anda kesmek zor olacak o yüzden uyku arkadaşını kesmekten vazgçetim. Ama ben de sadece uyurken vermeyee alıştıracağım Siz de bence de emziğin yerine bir uyku arkadaşı koymaya çalışın. İnce siyah tişört gibi örtülü şeyleri seviyorlar bi deneyin isterseniz. Siz yatarken o şeye sarılıp gösterin ona örnek olun mesela