Emzik

147 görüntüleme
S

Sevda

20 Ekim 2025 09:28
2.5 aylık bebeğime emziyi nasıl alıştırabilirim tutmuyor hiç sizler ne yöntem denediniz acaba
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

20 Ekim 2025 09:35
1 aydan önce önerilmiyor ama tutması için erken vermek lazım biz 3.günde vermiştik direkt tutmutu.
T

Tugce K. ..

20 Ekim 2025 09:51
Emzik türlerini deneyin benim oğlum ilk aldığımız emzigi tutmadı başka emzik denedik tuttu onu sonra
Ümran A.

Ümran A.

20 Ekim 2025 09:55
Ben de ilkgün hastanede vermiştim tutmuştu şuan 5,5 aylık ama son bir haftadır tutmuyor. Önerilerinizi ben de dinleyebilirim 🐣
İ

İleyy

20 Ekim 2025 10:47
Selamlar bizimkide hastanede tuttu sonrası yok almadığım emzik kalmadı sonradan aldıran olduysa bana da söylerse nasıl aldırdığını süper olur
S

S A.

20 Ekim 2025 10:50
Hafif uykuluyken dalmadan önce vermek işe yaramıştı başta öyle başladım
C

Ceren ..

20 Ekim 2025 10:52
benim kızım 4 aylık on tane emzik denedim hala tutmuyor sevmeyen bebek sevmiyor keşke doğduğunda direkt verseydim 20-25. gün civarı verdim almadı enjektörle anne sütü koymuştum deneyebilirsiniz ama büyük bi delik açmayın emzikte tehlikeli olabilir
G

Gamze ..

20 Ekim 2025 18:23
Merhaba benim oğlum 4 aylık oldu mamoja emzik almıştım onu hiç tutamadı öğürdü sürekli ama tavsıye uzerıne philips avent emzik aldım anne memesine en yakın uç oymuş cok zorlanmadan tuttu birde ben gaz ilacından ucuna damlatıyorum tatlı gibi ya tadı o yüzden tutması daha kolaylastı suan tutuyor sizde gaz ilacı kullanıyorsanız emziğin ucuna damlatıp deneyebilirsiniz
Edanur D.

Edanur D.

20 Ekim 2025 20:03
Benim oğlumda 4 günlükken falan verdim tutmustu 5 ayına kadar da emdi ama sürekli aramadı uykuya geçişlerde veriyodum oyuzden suan 9 aylık hala kullanmıyorve aramıyorda eğer bebek aramıyosa bence çokta önemli bişey değil emzik bana göre bilmiyorum tabi doktor görüşüde önemli iki yasına kadar öneriyorlar ama çokta sağlıklı bir şey değil bence
A

Ayşegül S.

21 Ekim 2025 12:24
4 farklı model marka emzik aldım hepsinde de asla almıyor ağzına dilinim ucuyla kontrol ediyor sonra itiyo ağzına koyduğumda da öğürüp çıkarıyo valla bir tavsiyesi olan varsa bende isterm tutaun şuan 2 ay 5 günlük keşke en başta verseydim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir