Emzik
222 görüntüleme
A
Ayla K.
14 Eylül 2025 20:41
Oğluma 1.5 ay emzik tutturmayı ara ara denedim ama her seferinde midesini bulandırıyordu tutmuyordu sonra meme reddi yaşadık ve ben çok korktum birdaha emzik denetmedim şuan bebeğim 2.5 aylık oldu yeniden denesem tutma ihtimali var mı aranızda bunu yaşayan oldu mu

Yasemin A.
14 Eylül 2025 20:59
Merhaba
Biz doktorumuzun önerisiyle ilk 1,5 ayında emzik vermedik gereksiz yere çene ağız yorgunluğu oluşur, emmeye harcasın tüm gücünü diye sonrasında vermeyi denedik ancak sevmedi hiç tutmadı öğürme davranışı gösterdi. Bir zaman sonra biberon içinde aynısını yaşadık ve ne emzik ne biberon tutmadı şuan 7 aylık oldu kızım hala daha tutmuyor kauçuklu diş kaşıyıcı aldım onu da tutmadı plastik olması öğürtüyor malesef 😊
Biz doktorumuzun önerisiyle ilk 1,5 ayında emzik vermedik gereksiz yere çene ağız yorgunluğu oluşur, emmeye harcasın tüm gücünü diye sonrasında vermeyi denedik ancak sevmedi hiç tutmadı öğürme davranışı gösterdi. Bir zaman sonra biberon içinde aynısını yaşadık ve ne emzik ne biberon tutmadı şuan 7 aylık oldu kızım hala daha tutmuyor kauçuklu diş kaşıyıcı aldım onu da tutmadı plastik olması öğürtüyor malesef 😊
G
Gülşah T.
18 Eylül 2025 22:51
Merhaba ben de deniyorum 15 günlükken denemeye başladım bebeğim tutuyor ara ara zaten ama hemen atıyordu bugün biraz gazı vardı sab simplex damla kullanıyoruz tadını da seviyor biraz şekerli bir tadı olduğu için ben emziğe bir kaç damla damlattım ve o şekilde hemen tuttu emzikle uykuya daldı yaklaşık yarım saat emmiştir öyle deneyebilirsiniz işe yarar belki
G
Gülşah T.
18 Eylül 2025 22:53
Bebeğim 3 ay 23 günlük bu arada ben çok fazla denedim yaklaşık 20 tane emziği olmuştur philps aventi tutuyor sadece iştahla emiyor damaklı olarak wee baby denedim biraz onu da tuttu ama dediğim gibi atıyor hemen ya da emmek yerine çiğnemeyi tercih ediyor çoğu zaman 😂
A
Ayla K.
19 Eylül 2025 05:14
Bende anne sütü damlatmıştım emziğe biraz tuttu sonra yine attı ağzından meme reddi yaşadığımız için ben aslında devam edemedim korktum çünkü belki de devam etseydim tutardı emziği
G
Gülşah T.
19 Eylül 2025 07:27
Benim bebeğim anne sütü damlatınca almıyor
G
Gülşah T.
19 Eylül 2025 07:29
sadece uykuya geçişlerde vermeyi deneyin önce iyice emzirip sonra emzik teklif edin meme reddi olacağını sanmıyorum
F
Fatma S. ..
19 Eylül 2025 07:34
Bazı bebekler kabul etmiyor. her türlü emziği denedim asla tutmadı şuan 9 aylık diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz emzikleri

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
23 Eylül 2025 19:26
Biberon emzik ısrar zorlama red sebepleridir lütfen bebeğinizin istemediği şeyleri yapmaya çalışmayın almıyorsa almıyordur ayrıca en güzelini yapıyor almayarak 👍