Emziğe Alıştırmam Lazım
150 görüntüleme

Emine D.
23 Ağustos 2025 20:26
Merhaba anneler 2 aylık kızım var emzik almıyor beni resmen yalancı emzik gibi kullanıyor bundan gündüzleri keyif alıyorum ma bi yere gittiğimde veya geceleri çok zor oluyor emzik tutmuyo öğürüyo hergün deniyorum nasıl alıştırıcam emziğe

Fadile B.
23 Ağustos 2025 20:35
Iyi günler ben de çok emzik markası denedim philips avent'in emziğini güzel tutmuştu isterseniz o markayı deneyin bu markayı da emmezse eczanelerde yuvarlak şekilli emzikler var sadece eczanelerde satılıyor bu arada resim atma şansım olsaydı size aktardım da onu da bir deneyin isterseniz

Emine D.
23 Ağustos 2025 20:36
Kaç tane emzik denedim bi bilseniz aventi denicem o yuvarlak uçları denedim onuda tutmadı emziği emerken öğürüp atıyor bazen tutuyo bende anlamıyorum
E
Emine T. ..
28 Ağustos 2025 22:40
Biraz trajikomik ama benim kızım da turmuyordu bir gün alnını kucağımdayken anne bebek çantasının plastiğine çarptı dışardaydık ve çok ağlamaya başladı o an refleks gibi emziği verdim o gün bugündür emzik emiyo 😂
K
Kübra Y.
29 Ağustos 2025 06:22
Benim bebeğim de almıyordu sonra ne olduysa 5. Ayına girerken kendi kendine alıştı. Bizde şaşırdık. Belki sizin bebeğini de bu şekilde bir anda alır

merve
29 Ağustos 2025 06:48
9 tane denedim asla tutmadı. Zaten daha 2 aylıkmıs sürekli memede durmak istemesi açlık ve emzik istediği için değil annesinin kokusunu istemesi bu anın tadını cıkarın bence 😊
S
Semanur Y.
29 Ağustos 2025 11:47
Bende aventin emziklerini tuttu bide hızlıca vermeyin yavaş yavaş verin pat dıye ağzına sokunca atıyodu bana da başkası gösterdi yavas yavas verin benımki 2 haftalıkkn tuttu allaha şükür su an hala emiyo