Emziğe Alıştırmak

132 görüntüleme
S

Sena S.

5 Ekim 2025 17:44
3 aylik bebegim ilk aylar emzik verme meme reddi yapar dediler vermedim bi kac hafta sadece uyumadan once biraz emiyor daldiktan sonra atıyordu şu an hiç istemiyor. Benim için emzik rahatlık alışsın istiyorum ne yapabilirim? (Pekmeze batır diyen teyzeler oldu o tip bir tavsiye istemiyorum 🥲)
Hanife G.

Hanife G.

5 Ekim 2025 17:48
Emzikten kaynaklı olabilir hangi emziği kullanıyosunuz?
S

Sena S.

5 Ekim 2025 17:53
Philips avent ultra air Hanife hanım başka önerebileceginiz bir marka model var mı?
P

Pelin B. Ö. ..

5 Ekim 2025 18:03
Emzik ile alakalı değil ise süt alıyorsa süte batrabilir yada mama ise o şekilde batrabilip verebilirsiniz ve en kolay yolu uykuya geçiş anında kolaylıkla alacağını düşünüyorum
S

Sema Ç.

5 Ekim 2025 18:07
Benim bebegimde ilk alistirma doneminde cok zor alistirdim o atti ben agladikca verdim sonra alisti emzik gercekten cok rahatlik hem kendini sakinlestiriyo hem uykuya gecisi kolaylastiriyor her mizmizlandiginda vermeye calisin atsin biraz sonra tekrar verin ben oyle yapmistim
Hanife G.

Hanife G.

5 Ekim 2025 18:25
Philips ultra softla başlamıştık bizde ama tabi aralarında bi fark olur mu onu alır mı bilmiyorum soft biraz daha yumuşak sanırım🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir