Emmiyor🥹
84 görüntüleme
E
Emel K.
24 Ekim 2025 20:01
Herkese merhaba bebeğim emmiyor 4 ay 3 günlük 2 çok çok emiyor etrafa bakıyor . Gögüslerim yumuşak ama süt var bu ay sınırda kilo almış doktor 1 hafta sonra kontrol dedi kilo alımına bakıcak.lacmix vitamin başladı çarsamba gününden beri içiyorum. Beslenmem iyi sıvı tüketimim iyi bu durumu yaşayanvar mı umarım geçicidir ya çok üzülüyorum
M
Merve K.
24 Ekim 2025 20:09
Emel hanım merhaba, ilk olarak 4. Ay atağı dönemindesiniz bu dönemde meme reddi olağan ama anladığım kadarı ile sizde red değil bebiş dünyayı keşfetmeye başladığı için etrafı seyretme durumu var. Bunun için bebeğinizi loş, sakin bir ortamda ve uykuluyken, uykudan hemen uyanınca emzirin. Ben yatak odasına karartma perde aldım kızımı uyku zamanı o odaya alıyorum ve perdeleri çok azıcık açık kalacak şekilde kapatıyorum o şekilde bol bol emiyor. Yoksa salonda gün ışığı olan yerde aynı sizin bahsettiğiniz gibi emiyor.
M
Merve K.
24 Ekim 2025 20:12
Zaten bu aylarda memeler terbiye olduğu için yumuşak olması çok normal, yani ilk aylardaki gibi dolu dolu şiş şiş olmasını beklemeyin. İçi süt dolu onların ☺️ yapacağınız şey loş uyaransız odada sık sık emzirmek.
E
Emel K.
24 Ekim 2025 20:15
Odamız öyle eşimin polis vardiyalı olduğu için ama artık üzülüyorum. Asla verimli emmiyor aç kalıyor mu diye düşünmekten delircem artık