Emmek İstemiyor

95 görüntüleme
Ş

Şeyma D.

20 Ekim 2025 15:53
Bebeğim 4ay 5günlük ve yaklaşık iki haftadır asla emmek istemiyor sadece sabahları uykudan uyandığı zamanlar emziriyorum ve tekrar uykuya geçiyor ama onun dışında uyandıktan sonra asla emmek istemiyor, acıktığında memeyi vermeye çalışıyorum çığlık atıyor ve ağlıyor çok üzülüyorum memeyi bırakmasını istemiyorum
T

T.

20 Ekim 2025 15:59
4. Ay atağındasınız o yüzden çok normal uykudayken vermeye çalışın 1 aylık bir süreç sonra her şey düzene girer çişli bez sayısı yeterliyse doyuyordur
T

T.

20 Ekim 2025 16:00
Doktorum bana karanlıkta emzirmeyi ve beraber ılık duş almayı önermişti atak haftalarında hep öyle yapıyorum tuvalette emziriyorum yeri geliyor
Ş

Şeyma D.

20 Ekim 2025 16:01
Çişli bez sayısı gayet iyi çünkü sağıp biberonla veriyorum, maalesef sabahları emzirebiliyorum sadece gün içindeki uykularda da emziremiyorum
Ş

Şeyma D.

20 Ekim 2025 16:02
Duşu bende denicem, bilemiyorum artık üzülüyorum çok
T

T.

20 Ekim 2025 16:28
Kendinizi üzmeyin sütünüze yansır çişli bez sayısı yeterliyse doyuyordur karanlıkta emzirin
M

Merve K.

20 Ekim 2025 17:12
Şeyma hanım merhaba, daha önce de biberon ile mi veriyordunuz yoksa bu dönemde mi başladınız? Sizin yerinizde olsam biberon yerine uykulu iken ve açken emmesini beklerim. Hiç korkmayın bebekler açken emmeden durmazlar ama biberon kullanırsanız meme reddi yaşarsınız bir daha döndüremeyebilirsiniz. Ve evet kendinizi üzmeyin bu 4. Ay atağı tam sizin bahsettiğiniz dönemlerde yani 3,5-4,5 ay arası 15-20 haftalar arası oluyor. Sonra normalleşecektir.
Ş

Şeyma D.

20 Ekim 2025 17:23
Merhaba Merve hanım, ben kızım doğduğundan beri biberon veriyorum yeni değil. Umarım dediğiniz gibi olur ve geçer bu süreç 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir