Emme ve Doymama
172 görüntüleme
D
Dilan U.
5 Ekim 2025 14:51
Bebeğim 45 günlük.sütüm az olduğundan şırınga ile mama takviyesi yapıyorduk ama birkaç gündür mama vermiyoruz ve sürekli emiyor fakat doymuyor mu diye endişeliyim.çok uzun süre ve sık sık vmemede kalıyor. Tekrar mama vermek de istemiyorum.uykuda da problem yaşıyoruz.
S
Sena S.
5 Ekim 2025 15:17
Bu noktada yalnizca ayına göre kilo alımınız önemli eğer kilosu ayına uygunsa günde 6 7 tane çişli bez alıyorsanız sütünüz yetiyor demekmiş
M
Muhteber D.
5 Ekim 2025 16:33
3. Aya kadar bende çok kısa aralıklarla emziriyorduö geceleri hariç. Kilo konusunda sorun yaşamadık normal gidiyordu ben aç mı diye düşünmüyordum o istedikçe veriyordum. Bazen meme de uyuyordu. Diğer arkadaşın dediği gibi bez ve kilo da problem yoksa mama vermene gerek yok o emdikçe sütün artma ihtimali daha yüksek
C
Cansu
5 Ekim 2025 17:05
Benim bebeğim de öyleydi saatlerce memede kaldığını bilirim. Kilo alımı iyiyse tamamen sizin kucağınızda güvende hissettiği için yapıyordur ama geçici bir süreç ♥️
D
Dilan U.
6 Ekim 2025 07:46
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Kendimi hiç bu kadar yetersiz hissetmemiştim.
C
Cansu
6 Ekim 2025 11:17
Yetersizlik hissi anneliğin şanından gibi birşey maalesef🥲 biri 4.5 yaşında diğeri 6 aylık bebeğim var ben de ara ara bu fikre kapılıyorum ama şu sözü hatırlıyorum ‘annelik iyi anneler için zordur’ . Yani elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza eminim kendinizi üzmeyin
D
Dilan U.
6 Ekim 2025 14:22
Teşekkür ederim.🌹☺