Emme Sonrası Kusma

78 görüntüleme
H

Hazal T.

28 Eylül 2025 06:51
Bebeğim 35 günlük yaklaşık 3 4 gündür her emme sonrası ilk gazı çıkardıktan sonra kusuyor tek seferde değil bazen 3 kere falan kusuyor tek emmede,bazen neredeyse emdiğini kusuyor sonra tekrar emmek istiyor emdikten sonra minimum yarım saat dik tutuyorum ama kusması devam ediyor ve tükürüğü çok fazla oluyor hep köpük köpük ağzından çıkarıyor nedeni ne olabilir
S

Senanur U. ..

28 Eylül 2025 07:23
Çökelikli ise doyduguna işaret aslında öyle mi peki
E

Esma T.

28 Eylül 2025 08:15
Bizde de aynı sorun oldu normal fazlasını kusuyo işte yarıyo süt lorlu kusuyo falan denildi ama geçmedi daha da arttı kusması şuan çocuğum reflü ve belki o zaman ilaç kullansaydım ilerlemezdi şuan 2 buçuk aylığız biz şükür ilaçlar fayda etmeye başladı bence sizde gösterin önlemi baştan alın çünkü kilo kaybı falan olunca süreç sizin içinde sıkıntıya giriyor stres yapıyo insan
H

Hazal T.

28 Eylül 2025 11:42
Bazen çökelekli bazen süt gibi
H

Hazal T.

28 Eylül 2025 11:47
1 ayda 800 gr aldı,3 gün önce 4400 grdı takip ediyorum henüz tartmadım kilo kaybı oldu mu diye dün gece 2 kere fışkırır tarzda kustu o korkuttu zaten acaba reflü mü diye diğer kusmalar hep normal kusmaydı
H

Hazal T.

28 Eylül 2025 11:50
2.ay kontrolünü beklemeden bi Dra danışayım o zaman her sorduğumda kusması normal diyorlar çünkü ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir