Emme Geriliği
130 görüntüleme
A
Ayşe N. G. ..
4 Ekim 2025 17:11
Bebeğim 3.5 aylık emmek istemiyor zorla emziriyorum ne yapabilirim
M
Mevlüde Ş. ..
4 Ekim 2025 17:15
Bu zamanlarda meme reddi olabiliyormuş mümkün olduğunca sakinleştirmeden memenizi teklif etmeyin gerekiyorsa sağın parmak yöntemiyle şırıngayla verin kaka ve gaz problemi var mı
N
Neslihan K.
4 Ekim 2025 17:20
Zorla vermeyin lütfen acıktığında ağlamasını beklemeden teklif edin gerekirse 10 dakikada bi teklit edin bulunduğunuz ortamı karanlık yapın altında yatan bir sürü sebep olabilir sütünüz tazyikli olabilir yada hiperlaktasyon olabilir geçici bir süreç bizimde 5 . Ayda düzeldi yenidığan gibi sık sık emmeyecek artık
A
Ayşe N. G. ..
4 Ekim 2025 17:21
Evet Mevlüde hanım gazı için gece uykusundan uyanıyo
A
Ayşe N. G. ..
4 Ekim 2025 17:23
Teşekkürler Neslihan hanım
M
Mevlüde Ş. ..
5 Ekim 2025 06:01
Yani bizde benzer durum yaşadık bizim popo darlığı ve içerde çatlak vardı bu yüzden emerken ağlıyor ve reddediyordu
A
Ayşe N. G. ..
5 Ekim 2025 06:30
Çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir bebeğiniz

Deniz M. G.
5 Ekim 2025 07:00
Duşta emzirmeyi deneyin, sık sık ten tene temas yapın. Zorlamayın emmek istemiyorsa bırakın. Arada teklif edin. Bir de farklı pozisyonlar deneyin ben yatarak veya ayakta deneyerek çözdüm sorunu. Aç kalıyor diye düşünüp biberın veya mama vermeyin. Eğer sadece emziriyorsanız tabi
. Eninde sonunda emecek
. Eninde sonunda emecek
A
Ayşe N. G. ..
5 Ekim 2025 07:23
Sadece emziriyorum dediğiniz gibi deneyeyim bide teşekkür ederim deniz hanım

Deniz M. G.
5 Ekim 2025 07:27
Ben de meme reddi yaşamaktan korktuğum için hiç biberon vermek istemedim. Arada bebeğimi ana kucağına oturtup şarkı söylerken sütümü elimle sağıp kaşıkla verdiğim de oldu hoşuna gidiyordu kaşıkla içmek. Ama geçici bu ayda oluyor.