Emme Geriliği

109 görüntüleme
F

Fatma Y.

30 Ağustos 2025 21:42
Bebeğim bugün 65 günlük oldu yaklaşık 3 haftadır memede çok az kalıyor sıkılıyor dedim hep en ufak aralıkta bile emmesi için çabaladım 5 dkya düşen emme süremiz gittikçe kısaldı 2. Ay aşılarını da dün yaptırdık ondan sonra tamamen meme istemiyor oldu mamaya alışır diye mama da vermedim hala ağlamıyor en uzun memede 1 dk kaldı aç mı tok mu meme reddi mi yaşıyoruz neler oluyor 😔
E

Edanur D. ..

30 Ağustos 2025 21:46
Merhaba Bnm bebeğimizde böyle dönemleri oluyordu ama mama vermedim uykudan uyanınca uykulu haldeyken güzel emiyorlar aşı dan ötürüde zaten huysuzlanıyorlar bence gelişiminde kilosunda bi problem yoksa anne sütüne devam edin
F

Fatma Y.

30 Ağustos 2025 21:49
Merhaba,
Gelişiminde bir problem yok ama vicdan azabı çekiyorum aç kalıyor diye uykudan zorla uyandırdım yine aynısını yaptı yine emziremedim 😔 umarım düzelir
M

Mahinur İ. B.

30 Ağustos 2025 22:07
Merhaba benim bebegimde 54 gunluk emme suresi buyudukce azaliyor ben bebegimde gozlemledigim kadariyla emme refleksi dahada guclendigi icin o kaldigi az dakika bile yetiyor pes etmeyin 3 dakikada bile aldigi bir yudum ona faydadir az az ama sıksık emzirin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir