Emme Geriliği
109 görüntüleme
F
Fatma Y.
30 Ağustos 2025 21:42
Bebeğim bugün 65 günlük oldu yaklaşık 3 haftadır memede çok az kalıyor sıkılıyor dedim hep en ufak aralıkta bile emmesi için çabaladım 5 dkya düşen emme süremiz gittikçe kısaldı 2. Ay aşılarını da dün yaptırdık ondan sonra tamamen meme istemiyor oldu mamaya alışır diye mama da vermedim hala ağlamıyor en uzun memede 1 dk kaldı aç mı tok mu meme reddi mi yaşıyoruz neler oluyor 😔
E
Edanur D. ..
30 Ağustos 2025 21:46
Merhaba Bnm bebeğimizde böyle dönemleri oluyordu ama mama vermedim uykudan uyanınca uykulu haldeyken güzel emiyorlar aşı dan ötürüde zaten huysuzlanıyorlar bence gelişiminde kilosunda bi problem yoksa anne sütüne devam edin
F
Fatma Y.
30 Ağustos 2025 21:49
Merhaba,
Gelişiminde bir problem yok ama vicdan azabı çekiyorum aç kalıyor diye uykudan zorla uyandırdım yine aynısını yaptı yine emziremedim 😔 umarım düzelir
Gelişiminde bir problem yok ama vicdan azabı çekiyorum aç kalıyor diye uykudan zorla uyandırdım yine aynısını yaptı yine emziremedim 😔 umarım düzelir
M
Mahinur İ. B.
30 Ağustos 2025 22:07
Merhaba benim bebegimde 54 gunluk emme suresi buyudukce azaliyor ben bebegimde gozlemledigim kadariyla emme refleksi dahada guclendigi icin o kaldigi az dakika bile yetiyor pes etmeyin 3 dakikada bile aldigi bir yudum ona faydadir az az ama sıksık emzirin