Emerken Memeyi Sürekli Çıkarıyor
162 görüntüleme

Ayşegül A.
11 Eylül 2025 07:53
Merhabalar.4 aylık olduk.Emerken memeyi ağzından sürekli çıkarıp duruyor mızıklıyor.etrafa bakıyor.Ve bazen de çıkarıp bana bakıp gülümsüyor tekrar emiyor.sütüm de var.😅 anlayamadım bu hallerini.dikkati dağılıyor sanırım çnkü gece öyle yapmıyor.ev çok ışık alıyor karartma perde alamam çünkü fayda etmez salonda uyuyoruz klima bir tek orda var büyük salon perde fayda etmez.ne yapabilirim acaba?
H
Handan G. Ö.
11 Eylül 2025 08:28
Biz de 4. Ay civarı bu sekildeydik. Bakıp gülümseyip tekrar dönüyordu memeye. Bir de gazı olduğunda böyle yapıyordu. Ayrılık kaygısı olabilir keşfediyor olabilir dedim üzerine düşmedim artık öyle sık yapmıyor bizimki.

Ayşegül A.
11 Eylül 2025 09:35
Hep yanındayım ama ayrılık kaygısı nasıl oluyorki.Babası işten gelince bakıyor ama yine de beni istiyor hep.uyumak için bile son zamanlarda sadece beni istiyor.babası uyutabiliyordu ama artık uyumuyor.son zamanlarda memede uyuma olayı arttı iyice.emerken uyumak isteyip uyuyamadığı için mi acaba diye de düşünmeye başladım.
H
Handan G. Ö.
12 Eylül 2025 00:43
Hep yanında olmamizla ilgili değil bence ayrılık kaygısı. O aylar babasinin kucağında değil benim kucağımda susar sakinlesirdi aynen. Başka bir sorunu yoksa bu bir dönemdir diye düşünüyorum böyle tecrübe ettiğim için. Emerek uyuma kısmı bizde hep vardı. Diğer türlüsünü hiç bilmiyorum maalesef

Ayşegül A.
12 Eylül 2025 13:22
Emerek uyutmadan nasıl vazgeçircem bilmiyorum.teşekkür ederim yanıtların için
H
Handan G. Ö.
13 Eylül 2025 11:50
Ben de bunun cevabını arıyorum bilenler yazsınlar bize :)